Garážová vrata Kudlík

Firma vznikla ve spolupráci se společností Olymps Door a jako regionální distributor garážových vrat je naší prioritou nabízet produkty a řešení odpovídající nejnovějším trendům a potřebám stále většího počtu náročných zákazníků.

Garantujeme vysokou kvalitu námi nabízeného sortimentu, který dokáže splnit představy nejen o kvalitě a spolehlivosti, ale i o stylu a designu. Rádi Vám poradíme a navrhneme řešení pro realizaci Vašich představ a zaručíme výhodný poměr ceny a kvality.

Garážová vrata ceník

Aby jste si mohli vybrat správně, musíte opravdu vědět jaký typ vrat skutečně chcete a potřebujete. Můžete vybírat mezi různými typy jako jsou rolovací vrata, výklopná garážová vrata či sekční vrata. Každý typ garážových vrat ma své speciální vlastnosti, které sebou nesou různé výhody i nevýhody.

Čím se vyznačují rolovací vrata?

Rolovací garážová vrata mají spoustu výhod, jako například úsporu místa jak před garáží, tak i za ní, takže je přímo ideální do malých garáží. Jejich manipulace není nijak těžká, umožňuje to především tažná pružina a lze je ovládat také manuálně i bez elektrického pohonu.

Každá garážová vrata by měla především ochránit váš vůz před zloději, což rolovací garážová vrata dokonale splňují. Díky svému modernímu vzhledu a designu se dokážou přizpůsobit každému vkusu, můžete vybírat z mnoha povrchů a barev. Jejich montáž není nijak těžká a lze je namontovat i bez náročného seřizovacího procesu. Elektrické pohony zajišťují komfortní obsluhu.

Jaké výhody mají výklopná garážová vrata?

Výklopná garážová vrata se velmi hojně prodávají po celé Evropě. Jsou určené především pro samostatně stojící garáže a pro nevytápěné a temperované prostory. Vyrábějí se i na zakázku v mnoha různých rozměrech i atypických. Vybírat lze opět z mnoha materiálů, dekorů a barev.
Garážová vrata Kudlík Adresa : http://www.kudlik.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: garážová vrata
Uloženo: 22.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde