Bungalov na klíč od společnosti MS Haus

Úsporu finančních prostředků, pohodlí, komfort i ohleduplnost k životnímu prostředí přináší dřevěné bungalovy. Ty představují zajímavou možnost bydlení pro páry, rodiny s dětmi i seniory. Aktuálně se jedná o nejvyhledávanější typ rodinných domků. Stavbou bungalovů se zabývá společnost MS Haus.

Čím se liší bungalovy od ostatních dřevostaveb



Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi bungalovem a jinou dřevostavbou? Bungalov je montovaná dřevostavba tak zvaného sendvičového typu. Cena za kompletní realizaci stavby, tedy za bungalov postavený na klíč, se pohybuje už kolem jednoho milionu korun. Bungalovy jsou menší než rodinné domky, můžete je však pořídit jako přízemní i patrové. Bungalovy mají velmi dobré tepelné vlastnosti. Vaši peněženku tedy šetří nejen svými nižšími pořizovacími náklady, ale také výrazně nižšími výdaji na vytápění. Bungalovy na klíč vynikají perfektní nejen tepelnou, ale i akustickou izolací.

Bungalovy na klíč a jejich výhody



Plánujete stavbu domku a nemáte dostatek času na její realizaci? Rozhodněte se pro stavbu na klíč. S bungalovy na klíč je spojen komplexní servis. Vy si vyberete v katalogu společnosti vyberete bungalov a ten přizpůsobíte svým představám. Společnost za vás zrealizuje veškeré stavební práce - od plánování přes hrubou stavbu až po její dokončení. Velkou výhodou dřevěných bungalovů je, že stavební práce trvají jen několik měsíců. Pokud se tedy se stavbou začne již na jaře nebo v létě, bungalovy jsou do zimy připraveny k zabydlení.

Bungalovy od společnost MS Haus



Stavbou bungalovů se zabývá společnost MS Haus. Její bungalovy na klíč charakterizuje moderní vzhled, přijatelná cena a bezproblémová funkčnost. Kromě stavby bungalovů se společnost zaměřuje i na klasické dřevostavby a na roubené domky. Na jejích webových stránkách najdete také katalog, kde si jednotlivé domy a bungalovy můžete prohlédnout.
Bungalov na klíč od společnosti MS Haus Adresa : http://www.bungalov-na-klic.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bungalov, bungalovy, bungalovy na klíč, bungalov na klíč
Uloženo: 18.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde