LED DISCO PANEL

Chcete-li co nejlépe osvítit takové místo jako je noční klub tak, aby jste mohli přilákat co největší počet sobotních hýřilů, vyžaduje důmysl kombinovaný s určitými znalosti o funkci fantastického DMX ovladače. Jedná se o konzolu pro ovládání světla, která je schopna vygenerovat skvělé vizuální efekty, řízena určitým programátorem. Ve skutečnosti je dobře známo, že jedním z nejhlavnějších efektů který dokáže v návštěvníkovi navodit tu správnou atmosféru, je především osvětlení. Způsob jakým jste osvítili taneční parket a reakce světla na hudbu, přitahuje klienty do vašeho klubu a činí ho preferovaným místem pro večírky a zábavu.Fantastický DMX ovladač může řídit všechny svítidla které jsou na něj napojeny.Velký význam má způsob, jakým operátor naprogramoval software. DMX může nepřetržitě vysílat signály ke všem připojeným světelným elementům.
Například, pokud jeden element obsahuje padesát žárovek různých barev,připevněných ke stropu nad hlavou DJ, DMX ovladač může být naprogramován tak,aby svítil v daném pořadí a formě, v předem nastavených časových intervalech. Vezměme si následující příklad - červená světla ve vnitřním kruhu jsou nastaveny tak, aby se rozsvítily zároveň se zeleným světlem z vnějšího okruhu, které se rozáří v bodě vysokého napětí po dobu 5ti sekund, potom napětí klesne na 4 V a nakonec se po 4 vteřinách rozptýlí. V tomto případě jednou naprogramovaný DMX ovladač, neprodleně zašle příslušné signály k celé stropní instalaci.
Neuvěřitelný DMX ovladač může ovládat všechny druhy osvětlovacího systému, nezávisle na tom, kdo je projektoval a uvedl do provozu. Uvedeme jasnější příklad: DMX ovladač se můžeme pochopit následujícím způsobem - je to jako webová aplikace, která je kompatibilní se všemi prohlížeči.V tomto případě by jsme měli webu sdělit jméno prohlížeče. DMX ovladači by jste měli dát informace prostřednictvím různých kanálů, přes které se zajišťuje spojení se žárovkami nebo s instalací.
DMX ovladač je možné správně nastavit pouze v tom případě, že osoba, která ho bude programovat je plně obeznámena s elementem, který bude ovládán kontrolérem. Všechny inteligentní světelné systémy mají svůj vlastní DMX protokol, který zajišťuje osoba jenž celý systém navrhla. DMX ovladač může osvětlit velké množství řízených prvků celého zařízení. Takže každý by si měl nejprve pozorně přečíst pokyny, než začne řešit nastavení světel v klubu.
LED DISCO PANEL Adresa : http://disco-panel.com/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dmx, ovladač, světlo, disco, klub, bar, design, interiér
Uloženo: 05.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde