VERIA - zabezpeční majetku a zdraví

VERIA security digitální videorekordéry (S- DVR) jsou jedny z nejmodernějších a nejsofistikovanějších zařízení kombinující možnosti jak trvalého monitorování tak střežení jakéhokoliv prostoru.

Systém VERIA se vyznačuje absolutní modularitou ve vztahu k nejmodernějším bezpečnostním produktům určeným k zabezpečení domácích, komerční nebo průmyslových objektů. Svým provedením umožňují nahrávat a zároveň zobrazovat záznam z digitálních kamer, IP kamer a kamerových systémů najednou.

Umožňují propojení s nemodernějšími zabezpečovacími prvky a disponují širokým sortimentem volitelného příslušenství. Mezi standardy patří připojení SATA s podporou napojení až několika pevných disků v závislosti na požadavcích uživatele.

Celý systém včetně prohlížení záznamů, jeho historie nebo sledování obrazu v reálném čase, včetně ovládání zabezpečení a kamer lze realizovat prostřednictvím internetu se vzdálených PC, PDA či chytrých mobilních telefonů.

Zařízení disponuje uživatelsky přátelským rozhraním s multijazyčným menu, ve kterém jeho uživatel nalezne také český nebo slovenský jazyk pro maximální komfort ovládání celého systému.


Proč instalovat elektronický zabezpečovací systém VERIA

Nejenom, že váš elektronický zabezpečovací systém VERIA dokáže chránit bezpečí vašeho domova nebo vaše podnikání před nezvanými návštěvníky, ale může vás také upozornit na požár, kouř, nebezpečí před otravou oxidem uhelnatým, záplavami a podobně.
Elektronický zabezpečovací systém sleduje a chrání váš domov, vaši rodinu, vaše děti, vaše nejbližší a spustí poplach, přivolá pomoc a informuje vás o mimořádné události. Funguje jako bodyguard ve vašem domě, ve dne i v noci, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce.

VERIA - zabezpeční majetku a zdraví Adresa : http://veria.eu/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: detekory oxidu uhelnatého a kouře, kouřový hlásič požáru
Uloženo: 11.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde