Komfortní bungalovy od RD Rýmařov

Potřebujete si koupit nový dům? V dnešní době jsou velmi moderní přízemní rodinné domy. Prohlédněte si řadu jednopodlažních domů Largo Line. Garantujeme 30 let záruku na konstrukční systém. Přízmemní rodinné domy neboli bungalovi mají spousty výhod. Jednak jsou moderní, útulné a navíc je to i ekonomická varianta, která potěší celou vaší rodinu.
Postaveno rychlostí blesku
Naše profesionální služby vám jsou plně k dispozici. Zaručujeme vám dobu výstavby do 1 měsíce. Jakékoliv počasí nemá na stavbu vliv. Kostrukční systém je dle tuzemských a evropských norem. Věřte, že tyto domy jsou potom energicky nenáročné, zvukově neprůzvučné a také se zde více dbá na využití plochy oproti klasickým technologiím. Na kontě již máme přes 20 tisíc postavených dřevostaveb. Tak neváhejte a využijte naše bohaté zkušenosti. Zhotovíme vám přízemní rodinný dům, kam se budete rádi vracet.
Cena je přesně daná
Už máte dost firem, které neustále zvyšují cenu? My takové jednání neprovádíme. Zapomeňte na vícenáklady či další prodražování stavby. Dáme vám cenu za kompletně postavený dům zhotovený na klíč. Věřte, že tak dostanete nejnižší náklady na m2 zastavěné plochy. Více se dozvíte na našem webu. Doporučujeme vám sekci přízemní bungalovy. Zde se nejen inspirujete, ale i zjistíte, že taková mimořádná nabídka se nedá odmítnout. Samozřejmostí pro nás je profesionální servis. Vždy vám vyjdeme maximálně vstříc.
Komfortní bungalovy od RD Rýmařov Adresa : http://www.rodinne-domky.com/katalog-domu/largo-9828
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Přízemní bungalov, Přízemní rodinné domy
Uloženo: 05.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde