Realizujeme zahrady na klíč vašim přáním

Nechte proměnit vaši zahradu na oázu klidu a odpočinku, která vás vždy přivítá s otevřenou náručí! Módní trendy z oblasti zahradnictví vykouzlí kolem vašeho domu dokonalé místo k relaxaci. Společnost Martin Nezhyba navrhuje funkční zahrady, ze kterých se vám nebude chtít odejít. Realizujeme zahrady na klíč v Praze, na Plzeňsku a ve Středočeském kraji.

Zahrada na klíč dle vašich přání


Hoďte starosti za hlavu a nechte vše na nás, na základě našich dlouholetých zkušeností vám poskytneme kompletní servis. Okouzlující zahrady na klíč vyhotovíme dle vašich přání a představ: zhotovíme projekt, upravíme terén, vysadíme trávník a dřeviny, navrhneme efektivní závlahový systém, vytvoříme okrasné jezírko.

Rizikové kácení stromů pod dohledem odborníků


Ohrožuje dutý nebo vyhnilý strom vaši bezpečnost? Roste dřevina vedle vysokého napětí, budovy nebo jinak ohrožuje své okolí? Obraťte se na nás, rizikové kácení polámaných či přerostlých dřevin provádíme za pomoci lezecké techniky nebo plošiny. Na veškeré práce jsme odborně proškoleni a držíme všechny potřebné certifikace ISO. Využijte služeb se zárukou kvality!

Realizujeme zahrady na klíč vašim přáním Adresa : http://www.nezhyba.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Rizikové kácení, Zahrady na klíč
Uloženo: 30.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde