Díky novému systému lze komín zrenovovat

Ojedinělou novinku v oblasti sanace a rekonstrukce komínů – sanační sadu HELUZ Profi – přináší na trh společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Souprava určená k rekonstrukci komínů je efektivním, bezpečným a levným řešením pro renovaci starého komínu, který už neslouží tak, jak by měl. Jednoduché a přitom účinné řešení bylo vyvinuto ve spolupráci s předními českými a slovenskými odborníky v oblasti komínů a splňuje všechny podmínky, které vyžadují normy.

Heluz komín - sanační sadaČasto se setkáváme se situací, kdy z jinak udržovaného domu ční polorozpadlý komín, který nejen, že ošklivě vypadá, ale především nevzbuzuje pocit důvěry v bezpečný provoz. Není se čemu divit, na komín každoročně působí povětrnostní vlivy, déšť, sníh a především agresivní kondenzáty, které při spalování paliva vznikají. Často tak dochází k situaci, že část komína schovaná pod střechou je ještě zachovalá, zatímco nadstřešní část se prakticky rozpadá. A právě k těmto účelům, kdy se nám nechce nebo prostě z technických důvodů nemůžeme vyměnit celý komín za nový, slouží sanační sada HELUZ Profi.

Hlavní výhoda sady spočívá v použití unikátního nerezového dvouplášťového sanačního dílu HELUZ Profi, který je opatřený tepelnou izolací a umožňuje přechod ze starého čtvercového komína na nový s kruhovým profilem. Neobsahuje přitom žádné betonové prvky (jako je vynášecí deska), které snadno přenáší vysoké teploty z vnitřního prostoru na vnější povrch komínu. Komínové těleso se tak neprohřívá. Ze starého poškozeného komína se tak rázem stane nový, moderní a certifikovaný komín, který již má zadní větrání.

Nadstřešní část komínu se v základním provedení vyzdívá z broušených cihelných komínových tvarovek, které se opatří omítkou, může být také tvořena z prstenců GRAND cihlové, červené, černé či hnědé barvy nebo s imitací břidlice, eventuálně může být obložena cihelnými pásky. Ve všech těchto případech ale zůstává montáž podle příslušného montážního návodu snadná. U ukončení komínu je možné volit z mnoha variant krycích desek, komínových límců, klobouků či stříšek Napoleon. Renovovaný komín se pak znovu stane dominantou vaší střechy a ozdobou celého domu.
O společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna. Ke stávajícím výrobním závodům přibyla na konci roku 2011 cihelna v Kryrech na Lounsku, která prozatím slouží jako distribuční sklad.

Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a keramické překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky a nepálené cihly.
Díky novému systému lze komín zrenovovat Adresa : http://keramicke-preklady.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: komín, komíny, keramické překlady, cihly, Heluz, sanační sada
Uloženo: 21.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde