Rodinná výrobna dveřního kování

Detaily udělají víc, než si představujete. Koupili jste si nová krásná okna? Tak to je doplňte designovými kličkami, které udělají větší parádu, než si myslíte. Věřte, že takové drobnosti dodají vašemu extriéru a interiéru ten pravý šmrnc. Využijte i naší akční nabídky. Nakupte u nás za více jak 2000 Kč a my vám nebudeme účtovat manipulační poplatek.
Kličky, které vás nadchnou
Dopřejte si služby naší rodinné společnosti. Nabízíme vám své mnohaleté zkušenosti. U nás seženete interiérové kování. Do něho spadají kliky ke dveřím či kličky k oknům. Rádi vám vyrobíme interiérové kování přesně dle vašich požadavků. Naše výrobky jsou jedině z kvalitní mosazi.
Výroba kování není jedinou naší činností. Zajistíme vám i profesionální servis. Dopřejte si služby jako leštění, broušení či nové pokování. Líbí se vám matné provedení a chtěli byste ho mít i u vás doma? Pro nás to není problém, rádi vám vytvoříme kliky a kličky ze surové nebroušené mosazi, matného niklu či broušeného chromu. Vsaďte na luxusní kování u společnosti Bernat. My víme, jak zdokonalit vaše bydlení.
Rodinná výrobna dveřního kování Adresa : http://www.bernat.cz/o-nas
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Interiérové kování, Luxusní kování
Uloženo: 26.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde