Bezrámové systémy ALUMISTR

Právě bezrámové zasklívací systémy jsou tím nejelegantnějším řešením. Společnost ALUMISTR vyvinula a vyrábí, vedle tří typů rámových zasklívacích systémů, také dva bezrámové - AluVista a AluVerso. Všechny jsou charakteristické elegantním designem, využitím moderních a velmi kvalitních materiálů a vysokou mírou variability. Hliníkové systémy se využívají zejména pro konstrukce zábradlí panelových domů a dodatečné horní zasklení balkonů a lodžií.

AluVista pro zasklívání lodžií se posouvá a otáčí

Bezrámový posuvný a otočný zasklívací systém z čirého bezpečnostního skla a vodicích hliníkových profilů uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka, který se rozhodne pro zasklení balkonu či lodžie. Je koncipován tak, aby byl použitelný pro všechny modulové rozměry i konstrukční soustavy. Skleněné tabule hliníkového systému jsou vsazeny do plastových dílců zajišťujících posun křídel ve vodicích kolejnicích a jejich následné otevírání. Křídla jsou vyrobena z čirého bezpečnostního kaleného skla tl. 6 mm s broušenými hranami, vodicí kolejnice a boční uzavírací lišty z profilů z hliníkových slitin a veškerý spojovací materiál je nerezový. Těsnost celé konstrukce je zajištěna speciálním silikonovým těsněním.

Skla se posunují k jedné straně lodžie/balkonu do tzv. parkoviště, otočením křídla v parkovišti se sklo otevře do vnitřního prostoru. A je možno otevřít téměř celé zasklené plochy. Bezrámové systémy pro zasklení lodžie jsou standardně uzamykatelné, což zvyšuje bezpečnost bytu před případnými zloději. V neposlední řadě poskytne AluVista majiteli bytu či domu ochranu proti hluku, prachu, exhalacím a také nepříznivému počasí.

Pro atypické balkony - AluVerso

Konstrukční řešení systému AluVerso vychází z bezrámového systému AluVista. Liší se ve způsobu uchycení skel a výšce kolejnice. Bezrámový systém AluVerso je určen pro zasklívání balkonů a lodžií s atypickými tvary či rozměry, pro různě zakřivené, zalomené a jinak členité zábradlí. Hlavní předností tohoto systému je možnost posunu křídel přes roh kolejnice, což znamená, že všechna křídla lze otevřít ke straně balkonu i v případě předsunutého balkonu zaskleného včetně bočních stěn. Technické parametry jsou obdobné jako u systému AluVista. Detailní popis bezrámových hliníkových systémů AluVista a AluVerso pro zaslívání balkonů, jejich výhody a fotografie realizací najdete na www.alumistr.cz

Bezrámové systémy ALUMISTR Adresa : http://www.alumistr.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: balkóny, lodžie
Uloženo: 17.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde