Proměníme vaše bydlení

Pořídili jste si byt v panelovém domě? Na jeho vzhledu je vidět, že tu už několik let stojí? Využijte služeb společnosti KALAHA a nechte si vytvořit komfortnější bydlení. Velkou výhodou revitalizace panelového domu je i úspora financí na vytápění. Díky našim službám proměníme vaše bydlení v moderní a zateplený byt. Obraťte se na nás, ať už jste z Brna, Jihlavy, Břeclavy či z okolí těchto měst.
Co provedeme v rámci revitalizace panelových domů? Rozhodně to je výměna vstupních dveří a zateplení fasády. K tomu využíváme trvzený polystyren nebo minerální vatu. Dále se můžete spolehnout na výměnu starých oken. Nasadíme vám nová úspornější okna, která mají i izolační vlastnosti. Zajistíme vám také izolaci střechy, kterou nezastraší ani voda. Svěřte se do rukou kvalifikovaných profesionálů, kteří vědí, jak vytvořit perfektní bydlení.
Nabízíme i rekonstrukce lodžií
Revitalizaci panelových domů už máte objednanou? Vsaďte i na rekonstrukce lodžií Brno a okolí. Mezi naše služby patří instalace železnobetonových lodžií. Potěší vás jejich prostornost a účelové řešení. V naší nabídce nalezente i spousty barevných úprav a výplní zábradlí. Dopřejte si bydlení, které bude na míru vašim představám. Společnost KALAHA se těší na brzkou spolupráci.
Proměníme vaše bydlení Adresa : http://www.kalaha.cz/revitalizace-domu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Revitalizace panelových domů, Rekonstrukce lodžií Brno
Uloženo: 26.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde