Poskytujeme výrobu dřevěných eurooken

Děláte si krásnější bydlení? Dopřejte si kvalitní dřevěná eurookna od společnosti Truhlářství Zima. Nabízíme vám své dlouholeté zkušenosti či tradici výroby. Všechny výrobky dodáváme s 5 letou zárukou a navíc vám poskytneme záruční i pozáruční servis. Neváhejte a objednejte si dřevěná eurookna. Potěší vás jejich špičkové izolační vlastnosti, které vám navíc ušetří náklady za energie.
Potřebujete prosvětlit interiér? Volte půdní okna!
Naše profesionální služby vám jsou plně k dispozici. Vyberte si půdní okna na míru vašim představám. Půdní okna mají mnoho předností. Opticky zvětší podkrovní místnost a navíc skvěle vypadá, tudíž se stane doplňkem v interiéru. V rámci ceny realizace nabízíme zaměření oken, cenový návrh a následnou montáž. Okna dostanete od 4 do 6 týdnů od podpisu smlouvy.
Proč jsou naše okna tak kvalitní? Protože jsou pouze z kvalitních materiálů jako je borovice, smrk, meranti či dub. Obsahují 3 nebo 4 lamely, které garantují jejich trvalou stálost a navíc se nekroutí. Co dále naleznete na dřevěných eurooknech? Je to čtyřpolohové kování Maco s integrovanou mikroventilací. Při výrobě dřevěných eurooken se neobejdeme bez kvalitního zpracování a precizní povrchové úpravy. Spolehněte se, že vám výrobky od nás vydrží léta. Pořiďte si dřevěná eurookna od profesionálního českého výrobce.
Poskytujeme výrobu dřevěných eurooken Adresa : http://www.truhlarstvi-zima.cz/drevena-eurookna
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Dřevěná eurookna, Půdní okno
Uloženo: 18.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde