Teplo domova díky kotlům od nás

Děláte si bydlení? Topení zde ještě nemáte vyřešené? Nebo má už váš starý kotel své nejlepší roky za sebou a vy tak sháníte nový? Obraťte se proto na společnost Centrum nářadí s.r.o. Naší činností je prodej kotlů a kompletní topenářské služby. V naší nabídce kotlů si zaručeně vyberete a navíc ušetříte až 50 % nákladů za energie.
Teplota tam, kde ji chcete mít
Doporučujeme vám automatické kotle na tuhá paliva od nás. Jsou moderní a velmi kvalitní, se kterými drahé topení už bude minulostí. Čím je kotel automatický? Má zásobník, do kterého se palivo automaticky přidává do ohně. Další výhodou je speciální konstrukce na optimální přívod vzduchu do vnitřku kolte. Tím si zajistíte razantní snížení níkladů za energie.
Vy sami si budete stroj ovládat. Vždy tak budete mít nepřetopenou místnost, ale danou teplotu si bydlení udrží po celý den. Součástí kotle je i termostat. Pomocí něho si nastavíte maximální či minimální teplotu varné vody v potrubí ústředního topení. Potěší vás i možnost topného programu na celý týden.
Mužete se spolehnout i na regulaci topení. Tento systém jsme si vyvinuli tak, abyste mohli topit bežným palivem jako je hnědé uhlí, dřevěné a rostlinné pelety, pelety s kůrou či obilí. Pořiďte si automatické kotle na tuhá paliva a teplotu budete mít vždy pod kontrolou.
Teplo domova díky kotlům od nás Adresa : http://www.kotle-natuhapaliva.cz/produkty
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Automatické kotle na tuhá paliva, Regulace topení
Uloženo: 04.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde