Dřevostavby MS Haus a projekty G Servis

Dřevostavby MS Haus působí na trhu již od roku 1999. Za třináct let si dokázala vybudovat renomé profesionální stavební společnosti, která se snaží maximálně vyjít vstříc svým klientům.

Nyní lze vyprojektovat a realizovat všechny typové rodinné domy z nabídky firmy G Servis. Domy lze nyní provést jako dřevostavby ve standardu MS Ekonomy. Realizaci dřevostaveb z typových projektů z portfolia společnosti G Servis můžete přidanou hodnotu Vašeho domu ještě zvýšit. Vybrané rodinné domy vhodné pro konstrukci firmy MS Haus naleznete na webových stránkách www.ms-haus.cz a www.gservis.cz. Úpravou zděné konstrukce na konstrukci dřevostavby v provedení MS Ekonomy získáváte větší vnitřní prostor, který je dán menší tloušťkou stěny a to vše při zachování zastavěné plochy, resp. obestavěného prostoru. Tato konstrukce stěny navíc zajišťuje zlepšení tepelně izolačních vlastností a s tím spojené celkové teplené ztráty a na to navazující celkové potřeby na vytápění domu. A tím výhody realizace dřevostavby se společností MS Haus zdaleka nekončí.

Ekonomické a ekologické dřevostavby



Dřevostavby společnosti MS Haus z řady MS Ekonomy se vyznačují úsporným, ale promyšleným konstrukčním řešením s jednoduchou dispozicí a vybavením, které snižuje pořizovací náklady na úroveň, která patří mezi nejnižší na trhu. Přitom zákonná i nadstandardní dobrovolná certifikace výroby i montáže dle Dokumentu národní kvality ADMD (Asociace dodavatelů montovaných domů) je samozřejmostí, stejně jako záruka na konstrukci 30 let.

Tepelněizolační vlastnosti stěn a stropů byly vylepšeny již v roce 2011, takže tloušťka kvalitní tepelné isolace ve stěnách je 240 mm a ve stropě dokonce 320 mm. Od stejného data jsou standardně montovány do všech domů izolační trojskla. V tomto provedení se pohybují celkové provozní náklady při vytápění el. konvertory a běžném využívání (veškerá el.energie) od 220 ,- Kč/m2/rok. Na přání je možno tyto parametry dále vylepšit. V nabídce jsou i speciálně vyprojektované pasivní dřevostavby.

Při výrobě a montáži je jedním z nejdůležitějších parametrů používání ekologických materiálů šetrných k životnímu prostředí a pocházejících v co nejširším měřítku z obnovitelných zdrojů. Nejzásadnější novinkou roku 2012 je použití sádrovláknitých desek Fermacell Greenline pro všechny vnitřní povrchy stěn již ve standardu pro všechny nově projektované domy. Společnost MS Haus je první v segmentu montovaných dřevostaveb, která se k tomuto kroku odhodlala.

Fermacell Greenline dokáže trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Škodlivé látky se uvolňují nejenom ze stavebních materiálů, ale dostávají se do ovzduší také v průběhu užívání prostor, např. z nového nábytku, podlahových krytin, nátěrů nebo čisticích prostředků.

Již dlouhodobým standardem je možnost úpravy dispozičních řešení, volitelnost vybavení i stupně dokončení, osobní přístup a garantovaná pevná cena ještě před uzavřením smlouvy na projektové práce. Mezi další novinky roku je 2012 jsou kvalitní, obložkové zárubně a vnitřní dveře ve standardu, dodávka na klíč obsahuje i dodávku a montáž hromosvodu. Ubytování montážní skupiny ani doprava nezvyšuje ceníkovou cenu domu.

Více informací naleznete na www.ms-haus.cz.
Dřevostavby MS Haus a projekty G Servis Adresa : http://www.ms-haus.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dřevostavba, dřevostavby, ms haus, g servis, servis, projekty g servis, projekt
Uloženo: 30.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde