Bydlí v Praze a přitom v zeleni? Proč ne

Touha po bezpečném domově patří mezi základní lidské potřeby už od úsvitu lidstva. S nárůstem životní úrovně už ovšem nejde jen o bydlení bezpečné a dostupné, ale také krásné. Hledáme byt, který dokáže uspokojit naše životní potřeby, ale také estetické a citové vnímání. Místo, kde chceme zestárnout, místo pro naše děti. Jen takový byt je totiž skutečný domov

Skutečné bydlení pro skutečný život



Jak by se vám líbilo bydlet v zeleni? Skutečné zeleni. A napořád. Většina pražských bytů nabízí pod okny jen rušné ulice a každodenní výhled na betonovou džungli. Bytový projekt Kaskády u Botiče je jiný. Byty jsou navrženy tak, aby vaše nové bydlení bylo co nejvíce v souladu s přírodou a přesto si zachovalo dobrou dopravní dostupnost. Na rozdíl od podobných projektů Zelený Botič zůstane v zeleni navždy. Nezmění se za 10, 30 ani 30 let. Před domem vám za pět let nevyroste dvacet dalších. Bytový komplex je totiž situován v těsném sousedství biokoridoru, tedy nedotknutelného cenného přírodního území, jednoho z nejdelších pražských potoků.

 

Dostupnost i klid


 

Zelený Botič má výbornou dopravní dostupnost. V těsné blízkosti domů se nachází zastávka MHD Záběhlická škola, ze které jste za pouhých sedm minut autobusem na stanici metra Skalka . Za pět minut dojdete do nákupního centra, v docházkové vzdálenosti je také základní škola, mateřská školka a poliklinika. Pokud milujete sport, Zelený Botič je jen kousek od sportovního centra Hamr v Záběhlicích. Pro vaši relaxaci či vycházky s dětmi je pak ideální Hamerský rybník, lesopark či Hostivařská nádrž.

Bydlení v souladu s přírodou


 

Všechny byty jsou orientovány na jih a s výhledem do zeleně. Naprostá většina z nich má balkon nebo terasu, které svým atypickým tvarem příjemně člení i fasádu domu. Protažená okna, která zpříjemňují bydlení, též slouží jako kvalitní ochrana proti hluku. Na severní straně domu je umístěno schodiště, výtah a chodba, ne však byty samotné. Garážová stání jsou ukrytá pod zemí, aby nerušila harmonii místa.

První etapa kolaudace, která proběhne toto léto, zahrnuje 102 bytových jednotek kategorií 1+kk až 3+kk ve dvou domech spojených podzemními garážemi. Proces výstavby je již hotový a nyní probíhají pouze dokončovací práce na terénních úpravách a interiérech bytu.

Přijďte se podívat


Uvažujete o koupi bytu, ale nemůžete se rozhodnout? Přijďte se nezávazně podívat k nám v jednom ze dnů otevřených dveří. Ty se konají 11. až 13. května 2012. Připraven pro Vás bude zařízený vzorový byt, prohlédnout si můžete také všechny volné nové byty i okolí. Vaše děti zatím zabaví šikovná pečovatelka v našem dětském koutku. Věnujte trochu času své budoucnosti, přijďte si prohlédnout jedinečné bydlení na Zeleném Botiči – bydlení ve městě i v přírodě.
Bydlí v Praze a přitom v zeleni? Proč ne Adresa : http://www.zelenybotic.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nové byty, zelený botič
Uloženo: 29.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde