Vaření budoucnosti v kuchyni SieMatic

Nová kompozice kuchyně


Firma byla založena v roce 1929 Augustem Siekmannem a svoji první, zcela revoluční kuchyň, uvedla na trh již v roce 1960. Nikdy předtím neměla kuchyně takovou historii. Kuchyně SieMatic vypráví příběh o americkém snu. Na konci 19. století snila nová generace podnikatelů o architektonickém stylu, který by vyjádřil jejich prosperitu. Jejich přání byla naplněna mladými americkými architekty, kteří studovali v Paříži na École des Beaux Arts. Tito architekti představili nový styl v architektuře a designu interiéru. Nyní můžete mít tento styl i u Vás doma.

SieMatic a ochrana životního prostředí


V každé době je několik módních slov a spojení, o kterých celý svět rád mluví, ale bohužel je často firmy, jejichž mottem se tyto módní věty staly, neberou vážně. To ale neplatí u SieMatic. Termín ,,udržitelnost“ pochází původně z lesnictví a odkazuje na podporu a využívání lesů na základě ekologických, ekonomických a sociálních kritérií. Protože dřevo je nejdůležitější materiál pro produkty značky SieMatic, téma udržitelnosti vždycky mělo mimořádně speciální význam u společnosti SieMatic. SieMatic se snaží využívat vždy těch nejnovějších eko-technologií při výrobě svých produktů, aby maximálně zmírnila dopad na životní prostředí. Za tuto činnost na podporu životního prostředí získala firma SieMatic řadu ocenění.

Kuchyně SieMatic - inspirace od našich prababiček


Zapomeňme na to, že kuchyně je malé, zapadlé místo, se kterým se nikdo nemůže pochlubit. Je to tam, kde se připravují pokrmy a mísí se zde několik ,,vůní“, navíc paneláková kuchyně znamená místo, kde chce být žena přinejlepším sama a každá ,,pomoc“ ji může připravit o cenný prostor pro přípravu pokrmu. Takto se z kuchyně stává naprosto separované místo. Společnost STOPKA řekla: ,,Stop!“ a rozhodla se vrátit kuchyni její místo na výsluní, inspirovala se tak od našich prababiček a učinila tak kuchyni opět srdcem domova . Kuchyně SieMatic jsou vyrobené z těch nejlepších a nejkvalitnějších materiálů, SieMatic je ultra tichá – nikoho nebudou rušit zavírající se dvířka od skříněk či zajíždějící šuplíky.

Moderní žena vyžaduje moderní řešení své kuchyně a naprosté pohodlí. Během přípravy pokrmů v kuchyni SieMatic můžete v klidu vyřizovat pracovní maily, sledovat Váš oblíbený film či vyhledat oblíbený recept na internetu a využít tak čas naplno. O mnoho procesů se stará přímo počítač, zásuvky se po letmém doteku samy otevřou a celkový dojem dotáhne k dokonalosti hudba z vestavěného systému ozvučení.

,,Každý člověk je jiný, každá SieMatic také“


SieMatic nabízí nepřeberné množství řešení pro nejnáročnější klientelu. Přijďte se i Vy přesvědčit na vlastní smysly do společnosti Stopka v Klimentské ulici v Praze – <a href="url"> www.stopka.cz. </a> Stopka – to je synonymum pro řešení šité Vám na míru. Díky spolupráci s renomovanými architekty a individuálnímu přístupu k zákazníkovi je společnost Stopka jedničkou ve vybavování interiérů již více než 20 let! Zařaďte se mezi množství spokojených klientů i Vy.

Vaření budoucnosti v kuchyni SieMatic Adresa : http://www.stopka.cz/cs/znacky/siematic/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: kuchyně, luxusní nábytek
Uloženo: 03.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde