Inspekce nemovitostí

Inspektor nemovitostí je osoba znalá stavebnictvích technologií, reklamačních procesů a výstavby ve všech fázích. Jedná se o osobu znalou i v oborech technického zařízení staveb (elektrotechnika, vytápění, klimatizace, apod.). Pro klienta provádí před realizací kopě kontrolu stavu nemovitosti (bytu, domu).

Kontrola stavu nemovitosti je proces spočívající v desítkách jednotlivých kontrol určených krizových bodů, které se individuálně stanovují již před vlastní kontrolou.

Inspektor ví kam se podívat. Je totiž nutné vycházet z předpokladu, že klient, který si služby inspektora objedná je osobou, která nemá nebo nemusí mít patřičné vzdělání a informace ze stavebnictví. Inspektor najde vždy vady, je však nutné vady vyhodnotit a klasifikovat jak svou závažností tak finanční kalkulací.

Nemusí jít jen o starší nemovitost, ale i při koupi nového bytu od developera odhalí všechny zjevné a skryté vady. Inspektor umí najít všechny technické nedostatky u novostaveb a zhodnotit náklady na jejich opravu. Klient má pak při vyjednávání o ceně jasně definované problematické body.
Inspekce nemovitostí Adresa : http://inspektornemovitosti.blogspot.com
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: inspekce nemovitostí, inspektor nemovitostí, odborný inspektor
Uloženo: 21.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde