Jika Lyra plus

Máme malou koupelnu, a ačkoliv její vybavení není úplně nejhorší, rozhodli jsme se s ženou trochu zainvestovat a zmodernizovat si ji. Vanu, umyvadlo, záchod ani pračka neušly naší pozornosti a rozhodli jsme se vyměnit prakticky všechno.

Protože naše koupelna je opravdu malinká, věděli jsme, že nebude snadné najít to správné vybavení, které bude skladné a zároveň na pohled dobře vypadající. Většina firem vyrábí příslušenství pro větší koupelny. Pak jsme ale narazili na koupelny Jika, díky nimž jsme svůj problém vyřešili.

Podíval jsem se na produktové řady Jika Cubito a Jika Lyra plus, a hned jsem si vybral super umyvadýlko z řady Jika Lyra plus. Jakmile jsme měli umyvadlo poprvé doma, nadšení mě neopouštělo. Prádlo pereme v pračce a neposedné vlasy stejně v žádném sebelepším umyvadle zcela odstranit nelze, a tak nám příslušenství z řady Jika Lyra plus vyhovovalo. Cenově to sice trochu náročnější bylo, ale vzhledem k vysoké kvalitě a povrchu bez hrbolků a ostatních defektů, se dá říct, že jsme ani neprodělali.

U koupelen Jika se mi nejvíc líbila možnost dokoupení speciálního nábytku a doplňků, které korespondují s celkovým designem místnosti. V tomto nám dobře posloužila řada Jika Cubito s držáky na skleničku nad umyvadlem, s mýdelníkem nebo háčkem na ručník. Není nad to zařídit si koupelnu podle vlastních představ. Mohu říci, že až doteď jsem si nedokázal představit, že i tak malá koupelna, jako máme třeba my, jde vybavit vkusně a zároveň od jednoho výrobce.

Jika Lyra plus Adresa : http://www.jika.cz/produkty/produktove-serie/lyra-plus/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: koupelny, koupelna, jika lyra plus, jika cubito, umyvadlo
Uloženo: 31.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde