Od projektu po stavbu rodinného domu

Máte si postavit dům? Rádi byste, kdyby to bylo co nejrychleji, ale zároveň i bez investování mnoha peněz? Kontaktujte společnost A-dům s.r.o., my vám postavíme dřevěný dům na klíč. Proč využít právě našich služeb? Máme již 17 let zkušeností, dům vám naprojektujeme, postavíme i zrekonstruujeme. Při výstavbě rodinných domů postupujeme vždy individuálně dle projektu.
Vyzkoušejte populární dřevostavby na klíč. Velkou výhodou je, že se můžou stavět v jakémkoliv ročním období. Dále je čas na stavbu domu minimalní a při využijítí dřevěných materiálů vám vykouzlíme prostornější bydlení. Mezi další předností patří finanční nenáročnost, avšak dům disponuje výbornými tepelně - izolačními vlastnostmi. Využijte možnosti dřevostavby na klíč.
Náš katalog pro menší i větší inspiraci
Spolehněte se na náš katalog rodinných domů na webových stránkách. Nejen že se zde můžete ispirovat, ale i si klidně zvolte typ rodinného domu, který se vám líbí jak po praktické, tak i estetické stránce. Projekty rodinných domu se vytvářejí v našem A-styl atelieru. Využijte projekty přízemních rodinných domů, patrových domů, ale i future houses. Společnost A-dům vám vyčaruje bydlení, o kterém jste vždycky snili.

Od projektu po stavbu rodinného domu Adresa : http://www.a-dum.cz/drevostavby-na-klic
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Dřevostavby na klíč, Katalog rodinných domů
Uloženo: 30.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde