Stavební parcely i byty k pronájmu

Přejete si v budoucnu bydlet v rodinném domě? Sháníte stavební pozemek Pardubice a okolí? Tak to jste na té správné adrese, u nás si zaručeně vyberete pozemek přímo vám na míru. Můžete se spolehnout na zkoulaudované inženýrské sítě, komunikace i projekty domů. To znamená, že v ceně stavebních parcel, které nabízíme, je i stavební povolení. Ušetřte si čas chozením po uřádech. Vsaďte na stavební pozemky Pardubice.
Pronájem, který jen tak někdo nemá
Prohlédněte si naši nabídku pečlivě. Nabízíme i pronájem bytu v Pardubicích a blízkém okolí. Můžete si vybrat k pronájmu byt 2+kk, který je s balkónem a komorou. Tyto byty naleznete v novém bytovém domě s výtahem, který se nachází v překrásné lokalitě na jihu Pardubic. Byt je o velikosti 54,7 m2, komora, která je v přízemý, je o velikosti 9 m2.
Co všechno můžete v bytě očekávat? Jsou to kvalitní plastová okna, která nádherně prosvětlí byt. Na podlaze v pokojích je položené linoleum, jinak je všude pevná dlažba. Koupelna se skládá ze sprchového koutu, WC a umyvadla. Velkým přínosem je ohřev vody pomocí solárních energie, tudíž ušetříte za provoz. Spolehněte se i na zavedený internet.
Jaké náklady na bydlení na vás čekají. Je to 1700,- Kč. Součástí je i příspěvek na fond oprav a pro úklid společných prostor v domě. Zaujala vás tato nabídka, neváhejte a navštivte naše webové stránky. Ze sekce Pronájem bytu Pardubice budete nadšeni.
Stavební parcely i byty k pronájmu Adresa : http://www.neoland.cz/chci-pronajem
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Stavební pozemek Pardubice, Pronájem bytu Pardubice
Uloženo: 26.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde