U nás si izolaci vybere každý

Přemýšlíte o novém zateplení domu? Pořiďte si velice oblíbenou izolaci z minerálních vláken. Svou oblíbenost získala především díky svým vynikajícím termoizolačním vlastnostem. Obraťte se na firmu Solich a Stavař, odborně a rychle zateplíme i váš dům. Ušetřete s námi za vytápění.
Jaké jsou další výhody izolace z minerálních vláken? Námi nabízený typ ISOVER vyniká hlavně svou ohnivzdorností. Odolá teplotám až 1000°C. Proto se hodí i do objektů se zvýšenými protipožárními požadavky. Pokud spíše než s problémy se vznikem požáru bojujete s vlhkostí, pak je pro vás připravena izolace STYROBALL. Je vyrobena z pěnového polystyrenu a nanášíme ji metodou foukání. Díky tomu můžeme vyplnit i těžko přístupná místa.
Izolace proti vodě se hodí do celého domu. Využijete ji jak na podlahy, tak na střechy i příčky. Perfektně drží tvar a zachovává si své vlastnosti. Ani po dlouhé době nesesedá. Díky metodě foukání je zaizolování vašeho domu či jiného objektu dílem okamžiku. Navíc jsou všechny izolace ze zdravotně nezávadného materiálu.

U nás si izolaci vybere každý Adresa : http://www.solichastavar.cz/protipozarni-izolace-isover
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: izolace z minerálních vláken, izolace proti vodě, voděodolná izolace, protipožár
Uloženo: 07.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde