Bydlení, stavby, reality

Realitní kancelář Magnet realit je aktivně se rozvíjející společností, která svůj potenciál cíleně zaměřuje na idividuální potřeby daného klienta. Klademe maximální důraz především na pohodlí a spokojenost našich klientů, ať už se jedná o stranu prodávající nebo kupující, na dokonalý právní servis a v neposlední řadě také na rychlost zpracování zakázky, tak aby její prodej proběhl v co nejkratší možné době. Samozřejmostí je také zajištění bezplatného servisu při jednání o bankovních produktech. Všechny výše zmíněné skutečnosti jsou ve spojení s vysoce profesionálním přístupem flexibilního týmu ideálním řešením pro hladký průběh jakékoliv transakce týkající se Vaší nemovitosti.
Naše společnost Magnet realit s.r.o., Vám ve spolupráci s našim obchodním partnerem, rakouskou firmou ELK a.s., nabízí velice pestrou škálu rodinných domů na klíč v různých stylech a velikostech. Dřevostavby, montované domy na klíč, nízkoenergetické domy, pasivní domy a sruby. Domy ELK reprezentují vysokou, nadstandardní kvalitu, vynikající poměr ceny, výkonu a kvality navazující na neustálý inovační proces. ELK je jedničkou ve svém oboru výstavby montovaných dřevostaveb a srubů na evropském trhu. Domy ELK mají výborné tepelně - izolační vlastnosti a jsou dlouhodobě známy jako energeticky úsporné dřevostavby, které splňují přísná kritéria nízkoenergetických a pasivních domů na klíč a srubů.
Rovněž jsme členy asociace EKRK - Evropský klub realitních kanceláří - EKRK, je síť spolupracujících a vzájemně se podporujících realitních kanceláří v mezinárodním měřítku. Tuto pobočkovou struktúru tvoří dnes již několik set realitních kanceláří prakticky z celého světa. Jen v České republice je členy EKRK více než 45 realitních kanceláří s celoplošným pokrytím území státu. Více než 81 poboček v ČR! Členy asociace jsou významné české realitní kanceláře.

V praxi to znamená, že každá zpracovaná zakázka se dostane nejen k našim partnerům v České republice, ale rovněž do všech zemí v zahraničí, kde máme svého člena EKRK, každý člen klubu může s těmito nemovitostmi dále obchodovat. Tímto se podstatně rozšiřuje a zrychluje efektivita prodeje nemovitostí a možnost obchodovat na nových trzích. Po zadání nemovitosti do systému ji mohou shlédnout nejen členové EKRK, ale taky naši budoucí klienti., kteří zvažují koupi nemovitosti v České republice nebo některé ze zemí členů klubu. Mimo drobné investory jsou tu také různé finanční investorské skupiny, developeři, banky, fondy, atd.

Magnet realit s.r.o.,
člen Evropského klubu realitních kanceláří - EKRK

S NÁMI BYDLÍTE LÉPE
Bydlení, stavby, reality Adresa : http://www.magnet-reality.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Reality, byty, domy , pozemky, chaty, chalupy, domy na klíč, dřevostavby, sruby
Uloženo: 20.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde