Velkým hitem je zateplení fasád

Máte v panelákovém domě koupelnu z umakartu, která rozhodně není reprezentativní? Jestliže vaše odpovědi zněly ano, tak vám zbývá jediné řešení. Je to rekonsrtukce. Pomocí ní, bude vaše sociální zařízení komfortní a navíc se stane i funkční. Díky použití estetických materiálů uspoříte finanční prostředky.
Firma KAHALA a.s. vám s tím ráda pomůže. Naší specializací jsou rekonstrukce bytového jádra v Brně. A nejen tam, Olomouc, Jihlava, Břeclav a okolí, tam se na nás také můžete spolehnout. S rekonstrukcí bytového jádra Brno je spojeno vytvoření nových rozvodů vody i elektřiny. Na konec je samotná pokládka obkladů i dlažeb. Neváhejte a kontaktujte nás. My vám vybudujeme koupelnu vašich snů, kde budete rádi odpočívat.
Vsaďte na zateplení fasád a ušetřte
Jak uspoříte na energii ve vašem domě? Investujte do zateplení fasád. Únik tepla, promrzání zdiva už budou minulostí. Navíc ušetříte náklady na vytápění až o 60%. Na nadměrné přehřívání domu v letních měsících můžete také zapomenout. Zateplení domů mají jen samá pro. Pro více informací o revitalizaci domů se obraťte na firmu KAHALA a.s. S námi snáze vytvoříte ekonomické bydlení.
Velkým hitem je zateplení fasád Adresa : http://www.kalaha.cz/zateplovani-fasad
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Rekonstrukce bytového jádra Brno, Zateplování fasád
Uloženo: 20.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde