Kvalitní dřevostavby s certifikací

Chystáte letos stavbu rodinného domku? Nechte si ho postavit se slevou! Chcete-li investovat do dřevostavby, můžete využít profesionálních služeb stavební společnosti MS Haus s.r.o, která letos slaví 13. narozeniny. Jako dárek si pro své zákazníky připravila atraktivní slevovou nabídku ve výši 13 %*.

Stavební firma MS Haus s.r.o. se specializuje na dřevostavby, jejichž stavba je dnes oblíbená pro rychlost, komfort a cenovou výhodnost. Mimoto nabízí i další stavební a projekční práce. MS Haus s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Za třináct let si dokázala vybudovat renomé profesionální stavební společnosti, která se snaží maximálně vyjít vstříc svým klientům.

Sleva 13 % na dřevostavby MS Haus s.r.o.
Jak slevu ve výši 13 %* získat a jak ji uplatnit? Sleva od stavební společnosti MS Haus s.r.o. se vztahuje na vrchní stavbu provedenou na klíč - může být i rozšířena o základovou desku. Slevu můžete získat tak, že navštívíte veletrh ForWood (8. až 11. 2. 2012, Praha Letňany) nebo veletrh Dřevostavby (23. až 26. 2. 2012, Praze Holešovice). Z katalogu typových domů si vyberete rodinný dům, na veletrhu uzavřete předběžnou dohodu a do 4 měsíců musíte objednat projektovou dokumentaci.

Společnost MS Haus s.r.o. pracuje s moderními materiály a využívá špičkových technologií. Všechny dřevostavby jsou dokonale tepelně izolovány, ve standardu jsou používány isolační trojskla. Navíc se na konstrukci domu vztahuje třicetiletá záruka. Projekt samozřejmě může být libovolně upraven dle vašich přání a požadavků. Při nedostatku finančních prostředků si můžete zažádat i o pomoc s financováním.

Kvalita, rychlost a spolehlivost, garantovaná cena

Čím jsou výjimečné dřevostavby od společnosti MS Haus s.r.o.? Při stavbě rodinných domů se využívají revoluční ekologické desky Fermacell greenline. Fermacell greenline dokáže trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Škodlivé látky se uvolňují při užívání např. z nového nábytku, podlahových krytin, nátěrů nebo čisticích prostředků. Desky se pokládají na vnitřní stěny a příčky.

Ještě před podpisem objednávky na projekt má klient garantovanou cenu. Společnost MS Haus s.r.o. je členem Asociace dodavatelů montovaných domů, což zaručuje vysokou kvalitu stavebních prací.

Sleva platí dle podmínek, které naleznete na webových stránkách společnosti.

Kvalitní dřevostavby s certifikací Adresa : http://www.ms-haus.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: veletrh dřevostavby, forwood, dřevostavby 2012, sleva MS Haus, dřevostavba na kl
Uloženo: 20.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde