Bezpečnostní dveře Praha

Bezpečnost je v dnešní době velmi důležitá nejen pro Vaši domáctnost. Naše firma ADLO se již více než 20 let zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních a prověřených bezpečnostních dveří. Vyberte si ze dvou bezpečnostních řad: Economy a Elite. Naše bezpečnostní dveře Praha splňují všechny EU normy a certifikáty bezpečnosti.

Protipožární bezpečnostní dveře Praha
Naše bezpečnostní dveře Praha zaručují odolnost proti požáru a jakémukoliv násilnému vloupání do bytu. Zvolte si bezpečnostní třídu 1, 2, 3 a s řadou Elite dokonce i 4 a 5. Bezpečnostní dveře odolávají požáru po 30, 45, až po 60 minut dle platných evropských norem. Nabízíme i zvukovou odolnost bezpečnostních dveří od základní 33 dB, až po 39 dB.

Bezpečnostní dveře Praha – design, materiál povrchu
Mimo prověřených bezpečnostních prvků klademe důraz také na design nabízených bezpečnostních dveří. Zvolte si design a barevnost dveří, strukturu dřeva a materiál povrchu - lamino MDF, Geta, stříkaný povrch (COLOR), přírodní dýhu anebo dřevěný masiv. Sami si můžete zvolit i výšku a šířku dveří přesně dle Vašich potřeb, dále zdali chcete jednokřídlé, dvoukřídlé, či bezpečnostní dveře se světlíkem.

Prodejna bezpečnostních dveří Praha
Pokud máte jakékoli dotazy či nejasnosti, neváhejte a kontaktujte nás. Vyplňte nezávazně kontaktní formulář či si sjednejte bezplatnou konzultaci s naším technikem. Navštivte nás i v naší prodejně v Praze 1, v ulici Vojtěšská 1.

Bezpečnostní dveře Praha od ADLO jsou velmi dobrou investicí!

Bezpečnostní dveře Praha Adresa : http://www.adlo.cz/cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bezpečnostní dveře Praha
Uloženo: 24.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde