Trojí členství pro HELUZ

Hned trojí nová členství tak během jarních měsíců pozvedla prestiž společnosti. HELUZ se stal zakládajícím členem Středoevropské asociace environmentálně efektivních a inteligentních budov, exluzivním členem České rady pro šetrné budovy a také členem Hospodářské komory České republiky.

Vstupem do uvedených institucí potvrzuje HELUZ své dlouholeté aktivity i na poli vzdělávání a utváření směrování trhu. „Členství v obchodních a hospodářských komorách a oborových asociacích je po celém světě právem vnímáno jako prestižní záležitost a potvrzení solidnosti. Ovšem nejde pouze o prestiž, jako lídři českého trhu se chceme aktivně podílet na utváření pravidel podnikatelského prostředí i na úpravě zákonů, vyhlášek a norem vztahujících se ke stavebnictví, stejně jako na vzdělávání budoucích odborníků,“ vysvětluje Ing. Jan Krampl, obchodní ředitel společnosti.

Česká rada pro šetrné budovy je aktivní neziskovou organizací podněcující trh, vzdělávání a změny v legislativě k vytvoření prostředí pro kvalitní stavby, které jsou současně ekonomicky ziskové i šetrné k životnímu prostředí. Je českou „sestrou“ úspěšných Green Building Councils v jiných zemích jako např. ve Spojených státech, Kanadě, Německu či Velké Británii, které zastřešuje celosvětové sdružení World Green Building Council, v němž se též CZGBC bude ucházet o členství.

Hospodářská komora České republiky je v ČR nejsilnější organizací zastupující zájmy českých podnikatelů. Sdružuje téměř 14 000 členů (právnických i fyzických osob) a od roku 2004 je HK ČR povinným připomínkovým místem podnikatelské legislativy. Jejím hlavním posláním je vytvářet příležitosti pro podnikání, prosazovat a podporovat opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu.

Středoevropská asociace environmentálně efektivních a inteligentních budov si klade za cíl koncentrovat světové knowhow z oblasti environmentálně efektivních a Komín Heluz na paletěinteligentních budov a pomocí internetu jej šířit mezi odbornou veřejností a ovlivňovat povědomí široké veřejnosti. Podstatnou činností sdružení je i samostatný výzkum a vývoj.
O společnosti

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna.

Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo (vhodné pro pasivní dům), cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky a nepálené cihly.
Trojí členství pro HELUZ Adresa : http://pasivnidum.info
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: pasivní dům, Heluz, komíny, komín, cihly
Uloženo: 22.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde