Kancelářské židle Therapia

Kancelářské židle Therapia jsou opravdovou účinnou zbraní proti bolesti zad, páteře, strnulosti šíje a mravenčení noh, jež bývají často způsobeny právě nepřirozeným sezením.

Kancelářské židle Therapia - pohodlné sezení bez zničených zad



Každý člověk má jiné požadavky na sezení, neboť jsme anatomicky rozdílní. V čem se však nelišíme, je nutnost sedět přirozeně, abychom pak nepociťovali bolesti zad a podobné problémy. Toho jsou si vědomi i tvůrci kancelářských židlí Therapia. Díky tomu jsou kancelářské židle Therapia maximálně variabilní v nastavení a přitom obsahují prvky, které hlídají správnost přirozeného sezení. Kancelářské židle Therapia umožňují nastavit hloubku sedu, výšku područek, přítlak opěradla, polohu opěrky hlavy, protiváhu, výšku bederní opěry a mnoho dalších parametrů.

Kancelářská židle Therapia nutí dosednout co nejdál tak, aby se záda dotýkala opěry, výstupky nutí mít nohy mírně od sebe a přitom mít kontakt s podlahou. Bederní opěru lze nastavit tak, aby byla ve správném místě vůči zádům. Díky výše uvedeným funkčním prvkům lze kancelářské židle Therapia individuálně nastavit pro různé výšky a rozdílné tělesné proporce. Svislá i vodorovná opěra zad aktivně „dohlíží“ na přirozené sezení. Ergonomické tvarování za pomoci pružného roštu ve vyvýšené zóně sedadla je zárukou přirozeného a především zdravého sezení.

Kancelářské židle Therapia jsou určeny komukoliv, kdo řeší problémy zad, které jsou zapříčiněné nepřirozeným sezením. Lidé, kteří jsou nuceni ve své práci celý den sedět, určitě ocení výhody kancelářských židlí Therapia. Jedná se především o dispečerská zaměstnání, referentské a managerské pozice nebo úřednické posty.

Kancelářské židle Therapia si lze vybrat v řadě barevných provedení a také materiálových řešení potahů. Výhodou je také záruka 5 roků, z toho 3 roky na mechanické prvky židle.
Kancelářské židle Therapia Adresa : http://www.rada.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: kancelářské židle, therapia, rada, brno, nábytek
Uloženo: 12.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde