Vrata.eu - křídlová garážová vrata

Neodmyslitelnou součástí dnešního života je auto. Díky tomu je u nových rodinných domků úplnou samozřejmostí garáž nebo dvojgaráž. Jak takovou garáž uzavřít?

Existuje několik různých typů garážových vrat. Nejjednodušší jsou výklopná, dalším typem jsou rolovací, ale díky svým vynikajícím technickým parametrům jsou nejrozšířenější sekční. Sekční vrata, oproti dříve jmenovaným jiným typům, mají nejen výborné tepelně izolační vlastnosti, ale i širokou škálu designu. Výborné tepelně izolační vlastnosti zajišťuje 4 cm tlustá vrstva tvrdé polyuretanové pěny. Její izolační vlastnosti výrazně předčí i známý polystyren.

Oproti úzkým lamelám rolovacích vrat nabízí sekce vysoké 50 až 60 cm také dostatečnou plochu pro aplikaci různého designu. Rozličnost vzhledu se dosahuje jemným a hrubým tvarováním exteriérového plechu. Jemné tvarování je nejběžnější ve třech základních provedeních. Nejjednodušší je hladký plech. Tato varianta je sice elegantní, ale z praktického hlediska nejzranitelnější. Každý škrábanec a promáčklina je na něm vidět.
Vrata.eu - křídlová garážová vrata Adresa : http://www.vrata.eu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: křídlová garážová vrata, rolovací garážová vrata, sekční garážová vrata
Uloženo: 27.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde