Bytové doplňky-BLOMUS,QUATTTEC,Mo­Doo,AS

Naleznete zde například bytové doplňky od firmy BLOMUS nebo StarDeco , dále krásné obrazy od firmy StarDeco , luxusní nástěnné hodiny nebo COW PARADE a spoustu dalších zajímavých věcí .

Také jsme zařadili krásné interiérové tapety od firmy AS ROVI a KOMAR

Dále Vám chceme představit nové elektrické podlahové topení(podlahové topné rohože) německé firmy QUATTTEC , kterou zastupujeme po celém území České a Slovenské republiky . Na tyto topné rohože Vám poskytneme záruku 12 let za neuvěřitelných cenových podmínek v našem online obchodě. Dále Vám nabízíme ovládací prvky jako jsou termostaty v několika mutacích a podlahová čidla . Firma QUATTTEC je také výrobcem fixních topných kabelů o různých délkách. Chcete snížít svoje náklady na topení až o 25 % ? Tak neváhejte !

Dále jsme pro Vás připravili jako novinku velmi zajímávé a designové lahve SIGG . Tyto láhve na pití jsou originální svým zpracováním a vzhledem . Milovníky designu, originálního nábytku a stylového řešení interiéru, s největší pravděpodobností zaujme svítící nábytek značky Moree. Nábytková kolekce, ve verzi LED osvětlení na dálkového ovládání, je revolučním řešením ve světě designového nábytku. Světelná kolekce, označená štítkem Moree, představuje světlo a moderní životní styl s aktuálními trendy potřebami, jenž jsou vtěsnány do neživoucí, materiálové podoby. Pro lidi milující design a nevšední věci Značka Moree apeluje na design, jenž je tvořen pro konkrétní skupinu zákazníků, hledajících originalitu, kvalitu, neotřelý styl a exkluzivitu. Originální styl je vtěsnán do každého kusu nábytku, ve kterém se snoubí praktičnost s moderním designem a nápaditostí. Svítící nábytek je mimořádně flexibilní řešení, se kterým Moree udává nové trendy v oblasti designu a funkčního využití. Kolekce svítícího nábytku je určena především pro ty, kteří milují stylové pojetí domu, minimalismus a jednoduchost v kombinaci s exkluzivitou.
Bytové doplňky-BLOMUS,QUATTTEC,Mo­Doo,AS Adresa : http://www.devilshop.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bytové dolňky , obrazy , hodiny , nástěnné hodiny , topné rohože , krby , devils
Uloženo: 11.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde