Guanicid - revoluce v bazénové chemii

Guanicid, jak už bylo řečeno je bezchlórová bazénová chemie, kterou ale můžete použít i do vířivek, či zahradních jezírek. Guanicid je roztok elektricky kladně nabitého polymeru. Ten usmrcuje mikroorganismy kontaktem s jejich záporně nabitou buněčnou membránou. Ve vodě tak nebude cítit žádná bazénová chemie, žádný chlór, který by dráždil sliznice a pokožku.

Pro lepší ilustraci si Guanicid představte jako Váš rodinný vůz. Ten totiž musí splňovat všechny Vaše nároky na prostor, výkon, flexibilitu a v neposlední řadě také pohodlí. To vše v trochu jiném významu tato bezchlórová chemie naprosto splňuje! Má totiž opravdu multifunkční použití: neovlivňuje pH vody, působí i za vyšších teplot, nemusíte se bát, že by nějak narušil konstrukci bazénu. Jak už bylo zmíněno nedráždí oči a sliznice, nevysušuje pokožku a samozřejmě nevyvolává žádní alergické reakce.

Co je také velmi důležité zmínit jsou náklady na provoz bazénu s touto bezchlorovou chemií. Guanicid se dávkuje pouze 2x měsíčně a co je velmi důležité: náklady na provoz se velmi blíží nákladům s použítím chlorové chemie!

Dávkování Guanicidu je také velmi jednoduché. Při počátečním ošetření je nutná dávka 30ml/m3. Pak už stačí pouze co čtrnáct dní aplikovat 15ml/m3 vody a Vaše voda bude vždy zářit.

Jistě se ale ptáte, kde se můžete dozvědět více, či Guanicid přímo zakoupit. Je to velmi snadné. S tímto revolučním řešením na našem trhu můžeme doporučit elektronický obchod Bazenová chemie Vodnář, kde můžete Guanicid zakoupit.

Guanicid - revoluce v bazénové chemii Adresa : http://www.bazenovachemie.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bazénová chemie, guanicid, bezchlorová
Uloženo: 06.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde