Čistička vzduchu

Čistička vzduchu velmi významně snižuje jakýkoli vznik bakterií či jiných nebezpečných látek, které mají za příčinu astma a jiné alergické obtíže. Čistý vzduch je k našemu životu nepostradatelný. A ač to tak na první pohled nevypadá, v místnostech, kde jsme nuceni trávit čím dál víc času, je mnohdy znečištěnější než venku.
Čistička vzduchu je složena ze 3 hlavních stupňů filtrace. Jedná se o uhlíkový filtr, který pochytá veškerý prach, kouř, nečistoty, plísně a zbavuje tak vzduch nežádoucích pachů. Druhým stupněm je takzvaný Hepa-filtr, který polapí bez 3 setin plných 100% mikročástic, pylu a jiných mikročástic od velikosti 0,3 mikronu. A scházejícím stupněm je technologie PlasmaWave, která neutralizuje bakterie, viry, chemické výpary, pachy a jiné plyny, které jsou obsaženy ve vzduchu.
Díky tomuto zaručeně bezpečnému spolehlivému systému se v místnosti budou cítit skvěle nejen již zmiňovaní astmatici, kteří jsou zpravidla velmi náchylní na jakoukoli prachovou či podobnou nečistotu, dále nejen děti, u kterých je prevence vzniků alergií prioritní, ale také zdraví jedinci, kteří ocení zlepšené prostředí domova.
Vzhledem ke své tichosti nebudete ani vědět, že přístroj je zapnutý a nebude Vás tak rušit ve Vašich aktivitách.
Pomůže všude tam, kde je vzduch znečištěný cigaretovým kouřem, kde je zvýšená prašnost, v kancelářích, na místech, kde je vysoká koncentrace osob, zejména v lékařských ordinacích, mateřských školách, dětských kavárnách.

Čistička vzduchu Adresa : http://www.cisty-vzduch.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: čistička vzduchu
Uloženo: 04.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde