Eurookna - výrobce DASOTO

F. DASOTO s.r.o., sídlící na Kolínsku ve Středních Čechách se specializuje na výrobu eurooken (dřevěná okna) maximální možné kvality.
Filozofií této firmy, je přinést zákazníkovi pohodu a útulnou krásu přírody do jeho domova.
Eurookna ( dřevěná okna ) jsou ve firmě DASOTO vyráběna z kvalitních materiálů od prověřených dodavatelských firem. I přez osvědčující cerifikáty o kvalitě dodaných komponentů, má f. DASOTO vlastní vstupní kontrolní oddělení, aby eurookna ( dřevěná okna ) která opustí výrobní závod, byla skutečně na vrcholové úrovni. Zvláštní pozornost se věnuje především eurohranolům (lepenému dřevu do hranolu). Tyto eurohranoly, jsou průběžně ve výrobním procesu kontrolovány, aby neprošly ani skryté vady, které se při opracování dřeva mohou objevit.
Důležitý je také proces povrchové úpravy. Aby eurookna ( dřevěná okna ) od firmy DASOTO získala certifikát od dodavatele barev (Sikens - Glasurit)- certifikát na desetiletou záruku, musela firma projít náročným technologickým auditem.
Eurookna ( dřevěná okna ) od firmy DASOTO jsou opatřena celoobvodovým kováním firmy Roto, což je další záruka vysoké kvality.
Firma DASOTO s.r.o. svá eurookna ( dřevěná okna ) před expedicí znovu podrobí výstupní kontrole a pečlivě zabalí.
Eurookna ( dřevěná okna ) mohou mít širokou barevnou škálu povrchové úpravy a hlavně, každé eurookno ( dřevěné okno ) je svou přírodní kresbou unikátní, což jim dává nesmírné plus před opakujícím se vzorem plastového okna.
Je samozřejmostí, že eurookna ( dřevěná okna ) od f. DASOTO, jsou dodávána se vším příslušenstvím a službami, které zákazník vyžaduje.
Obchodníci firmy Vám velice ochotně a profesionálně zodpoví veškeré Vaše dotazy na eurookna ( dřevěná okna ) Technici, přijedou po dohodě s Vámi a přizpůsobení Vašemu času zaměřit okna a montážní skupina (s cerifikací na montáž) Vám eurookna ( dřevěná okna ) přijedou namontovat.
Pokud by jste chtěli na vlastní oči vidět proces, jak se eurookna ( dřevěná okna ) vyrábí, je možně po dohodě s obchodním oddělení, navštívit přímo výrobní závod.
Eurookna - výrobce DASOTO Adresa : http://www.dasoto.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: dřevěná okna - eurookna
Uloženo: 18.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde