Když je kuchyně inspirací

S pádem železné opony padlo i mnoho zakořeněných dogmat. Jako například, že kuchyně je malé, tmavé a ošklivé místo, kde nikdo nezůstává dlouho, pokud vyloženě nemusí. Pro moderní ženu je však zapadlá plastová linka, separovaná od zbytku rodiny, to poslední, co by měla trpět! Není se proto čemu divit, že se nejnovější trendy inspirují od našich prababiček.
Díky vytrvalému úsilí architektů a designérů společnosti Stopka se tak konečně i u nás z kuchyně znovu stává majestátní a prosluněné místo, tepající srdce celého domu, kde se všechny věkové kategorie schází a stává se z nich skutečná rodina. Moderní kuchyni se tak vrátil zasloužený význam a otevřela se tím i mužům, protože takové vaření je radost.

Kuchyně SieMatic



Značku SieMatic asi nemusím představovat. Jen pro pořádek: Firmu založil v roce 1929 August Siekmann a svoji první zcela revoluční kuchyň uvedla na trh již v roce 1960. SieMatic tehdy vytvořili celou řadu pokrokových a převratných řešení a většina z nich se všude na světě používá dodnes. V roce 1976 ohromila celý svět svou zcela bezhlučnou kuchyní, kde ani ten největší šuplík nepůsobil žádný rušivý zvuk. Společnost SieMatic však nelpí na minulosti, právě naopak!
V roce 2009 Showroom Stopka představila svou kuchyň budoucnosti a posunula tak hranice nemožného zase o kousek dál. Během přípravy pokrmů tak není problém posílat pracovní maily, sledovat filmy, či si vyhledat svůj oblíbený recept na internetu. O mnoho procesů se stará přímo počítač, zásuvky se po letmém doteku samy otevřou a celkový dojem dotáhne k dokonalosti hudba z vestavěného systému ozvučení.
Designéři SieMatic prosluli hlavně svou kreativitou a smyslem pro detail. Jejich motto „Každý člověk je unikátní, každá SieMatic také“ mluví za vše. Jedna však mají všechny kuchyně společné – jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších a nejmodernějších materiálů. Díky tomu tak můžeme z bohaté nabídky zvolit přesně ten styl, který náš dům tolik potřeboval ke své dokonalosti. Investice do kuchyně SieMatic zvýší hodnotu nemovitosti, neboť z ní již svojí přítomností udělá výjimečné a luxusní místo. Ať už jste fanoušci klasického stylu, či spíše moderního přístupu k vaření, v showroom Stopka si vše můžete prohlédnout, osahat a na vlastní kůži se nechat krásou kuchyní SieMatic okouzlit.

Když je kuchyně inspirací Adresa : http://www.stopka.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: kuchyně, kuchyně inspirace, moderní kuchyně, Siematic
Uloženo: 16.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde