Kvalitní nože do kuchyně

Kuchyňské nože jsou nože používané v domácnostech, nebo profesionálních kuchyních pro přípravu jídel. Mohli byste si říci, že lze pracovat s jakýmkoli nožem, ale do kuchyně je potřeba velké množství nožů různých velikostí a tvarů pro správnou přípravu jídel. Kuchyňské nože bývají vyrobeny z různých druhů materiálů.

Typy kuchyňských nožů


Do kuchyně je potřeba mít pro práci s různými potravinami různé typy nožů. Doma v kuchyni určitě nebudete potřebovat tolik nožů, jako profesionální kuchař, ale základní vybavení cca šesti nožů se vám určitě neztratí. Mějte určitě na paměti, že pro různé povrchy je potřeba různý typ ostří a různá velikost nože. Mezi nejpoužívanější kuchyňské nože patří škrábací nůž na oloupání zeleniny a ovoce. Dále nůž na chleba, nůž na maso, nůž na ryby, nůž na sýry a nože vykošťovací.

nejlepší kuchyňské nože:


J.A. Henckels 31161-201International Classic

Tento nůž je velmi vhodný na sekání, drcení, odřezávání a další praktické využití. Vyroben je z trvanlivé a ostré oceli. Pracuje se s ním velmi dobře a vydrží dlouhou dobu naostřen. Nevýhoda je, že je pro stálé používání velmi těžký.

Victorinox 47529 Fibrox


Tento nůž je velmi často spojován s kuchařským nožem. Je vyroben z kvalitní oceli. Je odolný proti korozi a je velmi ostrý. Doporučuje se mýt ho spíše ručně než umísťovat do myčky na nádobí. Je velmi vhodný pro všechny, kteří tráví v kuchyni poměrně hodně času a často vaří.

Wüsthof Classic


Tento malý nůž na krájení je určitě nepostradatelným pomocníkem ve Vaší kuchyni. Je velmi užitečný při dekorativním vykrajování ovoce a zeleniny. Dále ho využijete při loupání nebo krájení menších kousků. Je vyroben z kvalitní oceli a není problém mýt ho v myčce na nádobí. Tento nůž je kombinací vysoké kvality a nízké ceny.

Pokud si nevíte rady, navštivte náš specializovaný e-shop highlife.cz a vyberte si kuchyňský nůž z širokého výběru profesionálních nástrojů.
Kvalitní nože do kuchyně Adresa : http://www.highlife.cz/kuchynske-noze/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: nože,
Uloženo: 12.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde