Pozemky Karibik

V této oblasti je téměř nemožné si zakoupit pozemek. Obdobné pozemky na prodej mají nevýhodnou polohu daleko od moře a jsou daleko dražší. Nespokojte se jen tak s něčím! Nabízíme pozemky v blízkosti města Tulum, které se nachází v oblasti RivieraMaya, najdete zde také světoznámé památky jako pyramidy ChichenItza či Coba.

Nyní máte jedinečnou šanci pořídit si pozemek včetně nemovitosti v této nádherné přírodě. Jedná se o turisticky zcela neporušenou lokalitu, která se nachází ve zkultivované mayské džungli. Tyto lukrativní pozemky nebudou dlouho volné, neztrácejte čas! Do dvou let bude z oblasti chráněná přírodní rezervace, což znemožní další rozšiřování této lokality novými cizinci.

K dispozici jsou na prodej dva druhy pozemků- jeden hektar nebo půl hektaru. Na pozemku vám zprostředkujeme ekologický dům, který má vlastní vodní vrt, ekologickou čističku a solární energii. Jedná se tedy o beznákladový provoz.

Využijte této skvělé příležitosti a pořiďte si lukrativní pozemek v krásné lokalitě Tulum v Karibiku. Tyto pozemky získáte za nízkou cenu! Vše zařídíme za vás! Stavbu realizujeme do 3 měsíců. Více informací získáte na webu:

http://www.pozemky-karibik.cz/

Pozemky Karibik Adresa : http://www.pozemky-karibik.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: karibik, pozemky, bydlení, golf
Uloženo: 30.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde