CM Projekt

Naše firma CM projekt spol. s r.o. byla založena v roce 2004. Předmětem činnosti je projektová a obchodní činnost ve výstavbě v oboru TZB (vytápění, plynoinstalace, vodoinstalace, kanalizace a přípojky těchto sítí). Od roku 2010 se zabýváme vypracováním projektu pro program zelená úsporám, a to v oblasti C. Dále také vypracováváme výpočty potřeby tepla pro zelená úsporám pro obast A a B.

Firma má dva projektanty. Společnost spolupracuje se zpracovateli dalších profesí v oblasti projektů staveb (stavební části, vzduchotechniky, elektroinstalace, měření a regulace).

Námi zpracovávané projektové dokumentace a veškerá technická řešení jsou řešena pomocí programu AutoCAD LT. Pro projekty ZTI disponujeme nadstavbou

tohoto programu s označením CADKON – TZB. Výpočty tepelných ztrát, návrhy otopných těles, dimenzování otopných a chladících systémů a posuzování staveb z hlediska energetické náročnosti provádíme „výpočtovou linkou“ fy. Protech. Pro výpočet podlahového a stěnového vytápění využíváme program TechCON. Tiskový výstup je pak pomocí plotru HP Designjet 130plus a Develop ineo+253. Kompletní projektovou dokumentaci je možno generovat také do formátu *.pdf.

Pro uhrazení případných vad projektové dokumentace jsme pojištěni u ČSOB pojišťovny a.s. Nutno říci, že za dobu činnosti firmy nebylo nutné řešit žádnou pojistnou událost.
CM Projekt Adresa : http://www.cmprojekt.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: bydlení
Uloženo: 29.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde