Reality Španělsko

Reality Španělsko - nejvýhodnější koupě

Proč kupovat reality ve Španělsku od nás?

*

Máme dlouholetou praxi v oblasti realit ve Španělsku.
*

Žijeme ve Španělsku.
*

Žádná jiná RK v ČR nepůsobí přímo ve Španělsku, vždy jen zprostředkovává obchod za provizi!
*

Tímto způsobem se Vám Vaše nemovitost ve Španělsku prodraží o několik tisíc Eur!
*

Za své služby mimo jiné ručíme i členstvím v asociaci RK ve Španělském království.
*

Reality ve Španělsku kontakty
*

ČR +420 773 540 747
* ES +340 634 657 945
*

Napište mi na info@taurustravel.eu

Základní informace pro klienta, který projeví vážný zájem o koupi nemovitosti ve Španělsku.

Nechcete být při pobytu ve Španělsku na hotelu?
Právě pro Vás jsme připravili možnost týdeního pronájmu jednoho z našich domú za 370 Eur na týden včetně energijí a závěrečneho úklidu!

Ve Španělsku se mohou nakupovat nemovitosti prakticky bez omezení.

Kupec musí mít platný pas a finance na nákup nemovitosti. Při využití hypotečního úvěru můžete získat až 100 % ceny nemovitosti, většinou se úrok pohybuje mezi 4 - 6% a poplatek za vyřízení hypotéky je okolo 1% z celkové částky úvěru. Lze také použít tzv. americkou hypotéku, kdy lze zastavit jinou vlastní nemovitost v místě trvalého pobytu a tyto peníze investovat do nemovitosti ve Španělsku. Při vlastním právním zajištění koupě nemovitosti je hlavní osobou španělský státní notář, který je odpovědný za celou transakci mezi kupujícím a prodávajícím a dohlíží na to, aby odpovídala španělskému právu.

Zajistíme získání tzv. úředního, finančního identifikačního čísla - N.I.E. (obdoba našeho DIČ) na finančním úřadu, na jehož území se nachází kupovaná nemovitost. Toto N.I.E. je potřeba zejména k daňovým účelům a také k realizaci jakékoliv finanční operace (např. založení účtu v bance). Vaše N.I.E. bude potřebovat notář, který bude připravovat kupní smlouvu k nemovitosti. Notář ručí za pravdivost údajů v kupní smlouvě uvedených. Notář zajistí vaše registrování jako daňových plátců na finančním úřadě a zapsání v registru nemovitostí. Podpisem kupní smlouvy, její registrací a uhrazením daní a poplatků se stáváte majitelem nemovitosti.

Daně a poplatky činí: Při koupi novostavby přímo od stavebníka nebo stavební firmy se platí v pevninské části Španělska a na Baleárských ostrovech daň z přidané hodnoty 7 %. U starší nemovitosti se platí daň z převodu nemovitosti 6 až 7 %. Kolek v hodnotě 0,5 % z ceny nemovitosti. Daň z pozemku, stejně jako daň za domovské právo v obci, je stanovována místními radnicemi. Platba za vložení kupní smlouvy do registru vlastníků nemovitostí je odstupňována podle výše ceny domu či bytu. Poplatky notáři závisí na ceně nemovitosti, do 200 000 EURO činí přibližně 400 EURO, při ceně do 700 000 EURO budou zhruba 650 EURO.

Roční platba z nemovitosti je přibližně 0,7 % z ceny nemovitosti. Celý proces nákupu nemovitosti, od vyhledání notáře, přes vyhledání nemovitosti, kupní smlouvu, až po její zápis do registru nemovitostí a následného zaplacení všech daní a poplatků - trvá v průměru 2 měsíce,ale dle španělského práva se nemovitost stává Vaším majetkem dnem podpisu kupní smlouvy.
Základní informace pro klienta, který projeví vážný zájem o koupi nemovitosti ve Španělsku.

Dříve než se vydáte za nemovitostí do Španělska, musíte vědět následující skutečnosti:

• Jedná se o koupi nemovitostí z druhé ruky a novostaveb.
• Výhodou u novostaveb je, že mají 10 letou záruku od stavitele danou zákonem.

• Musíte sebou přivést nebo mít možnost vyzvednout ve Španělsku 10% z ceny (případ od případu) na rezervaci nemovitosti.

• Dále musíte sebou přivést 2 pasové fotografie (na vyřízení potřebných formalit).Kopie cestovního dokladu(nejlépe pasu)

• Bude třeba aby jste odjel na dobu tří dnů. Tento čas je potřebný čas na prohlídku (pokud jich bude více je nutné počítat s delším časem), kontrakt atd. (Předpokládá se již předběžně jste rozhodnut koupit)

• Termín Vašeho příjezdu do Španělska musí být sdělen naší realitní kanceláři minimálně 10 dní předem, aby jsme se Vám mohli věnovat na 100%.

• Při druhé cestě do Španělska na ukončení koupě, bude třeba minimálně 2 dny na provedení notářského zápisu, daňového poradce a další úkony spojené s koupí nemovitosti.

• Naše realitní kancelář Vám připraví ubytování. Cena ubytování (na ubytování je možné se dohodnout) Vám bude sdělena předem.

• Naše realitní kancelář Vám může vyjednat i bankovní úvěr na 50 až 60% z ceny nemovitosti.

• Nemovitost kupujete do osobního vlastnictví natrvalo.

Ve chvíli, kdy projevíte vážný zájem o koupi některé nemovitosti ,Vám připravíme program na míru s výběrem nemovitostí dle Vašeho přání.

Zástupce RK Taurusinmobiliaria doprovází klienta už při cestě z ČR do Španělska.

V průběhu návštěvy Vás bude po celou dobu doprovázet náš realitní makléř.

Pro klienta jsme po celou dobu návštěvy plně k dispozici včetně vozu řidiče atd.

Náklady na třídenní návštěvu představují pro klienta 800 eur. ( tlumočení ,vůz, řidič ) při uzavření kupní smlouvy jsou mu tyto prostředky vráceny!

Při druhé cestě za účelem podepsání kupní smlouvy má klient tento servis zdarma.

Reality Španělsko Adresa : http://www.taurusinmobiliaria.eu/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Reality Španělsko, Nemovitosti Španělsko
Uloženo: 12.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde