Jaké existují druhy tapet

Šířka nabízeného sortimentu na jednu stranu umožňuje najít si tapetu přesně podle vlastních představ, avšak v takovém množství tapet se lze také jednoduše ztratit. Udělejme si v nabídce tapet trochu pořádek - pojďme si představit základní druhy tapet na zeď.

Moderní tapety

Moderní tapety se vyznačují zajímavými tapetovými vzory i barvami. Oproti klasickým tapetám jsou vzory i barvy mnohem výraznější. Často se jedná o designové tapety. Tapety se hodí převážně do moderních, jednodušeji zařízených pokojů.

Klasické tapety

Klasické tapety narozdíl od moderních tapet zdobí většinou umírněnější vzory. Barvy nejsou tolik výrazné, jedná se spíše o pastelové barvy. Tyto tapety jsou vhodné do klasičtěji zařízených pokojů nebo pro osoby, které upřednostňují tradiční tapetové motivy před moderními výraznějšími vzory.

Dětské tapety

Speciální kategorii tapet tvoří také dětské tapety. Hlavní odlišností od moderních a klasických tapet jsou samozřejmě použité vzory. Velký důraz je také kladen na maximální zdravotní nezávadnost tapet. Mezi nejčastější vzory patří postavičky z pohádek a komixů, zvířata, sportovní tématika či jednoduché ornamenty.

Jaké existují druhy tapet Adresa : http://www.na-zed-tapety.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: tapety, tapety na zeď, fototapety, moderní tapety
Uloženo: 20.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde