Uprava zahrady

Projekty a návrhy zahrad
Specializujeme se na návrhy okrasných zahrad rodinných domů a úpravy zeleně u firemních objektů. Návrhy záhrad jsou realizovány ručně (kresba) a při realizaci zahrady naší firmou je dodáváme zdarma jako součást realizace. Skládají se z nákresu návrhu zahrady, osazovacího plánu a textové části popisující průběh prací, složení rostlin a jejich následnou údržbu.
Realizace a úpravy zahrad
Realizujeme okrasné zahrady různých stylů. Zakládáme seté trávníky a pokládáme předpěstované travní koberce. Realizujeme automatické závlahové systémy, drobné zahradní stavby, kamenné zídky a ploty, různé cesty a cestičky. Provádíme terénní úpravy, navrhujeme a realizujeme koupací i zahradní jezírka. Stavíme i zahradní domky, pergoly, ploty a dětská hřiště.
Automatické závlahové systémy
Navrhujeme a realizujeme profesionální automatické závlahové systémy Hunter. Kvalitně navržený závlahový systém je vždy součástí návrhu zahradních úprav. Projektovou dokumentaci dodáváme při realizaci zdarma. Závlahový systém dokážeme napojit jak na vodovodní řád, tak na čerpadlo ve studni.
Zahradní a koupací jezírka
Realizujeme zahradní jezírka a to jak okrasná, tak koupací jezírka. Vytvoříme pro Vás potůček, kaskádu, vodotrysk či vodopád. Používáme kvalitní a prověřené filtrace Nexus, Velda.
Travní koberce
Travní koberce mají mnoho výhod ve srovnání se setými trávníky. Neobsahují žádné plevele, jsou husté a lze je využívat již od prvního dne po jejich položení. Pokládáme okrasné travní koberce napěstované v Čechách. Nabízíme jak okrasné tak zátěžové směsi od předních pěstitelů
Kamenné zídky a ploty
Realizujeme okrasné kamenné zídky a to jak skládané na sucho tak lepené maltou z přírodního kamene. Stavíme i kamenné ploty, taktéž z přírodního kamene.
Zahradní architektura
Zahradní architektura vytváří díla, která jsou živá a mění se v prostoru a čase.
Zahradní architektura využívá estetických principů k vytvoření koncepce zahrady.
Zahradní nebo též krajinná architektura patří k oborům lidské činnosti, který se snaží uspořádat venkovní prostor podle určitých zásad. Zahradní architekt při tvorbě návrhu zahrady dbá na to, aby zahrada nepostrádala funkční hodnoty a zároveň působila jako estetický celek.

Uprava zahrady Adresa : http://uprava-zahrady.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: úprava zahrad, údržba zahrad, realizace zahrad, zahrady na klíč, návrhy zahrad,
Uloženo: 08.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde