Okna a dveře Brno L-okna.cz

Pokud hledáte dodavatele kvalitních plastových či dřevěných oken a dveří v Brně a okolí, oslovte firmu L-okna.cz, která kromě zaměření zajistí kompletní dodávku a montáž s prověřenými produkty.
Plastová okna Brno
Plastové okno ideálním způsobem odděluje interiér od vnějšího prostředí, ale zároveň nás s ním spojuje. Okno Decaunick Zendow je pojato tak, abyste ho ani nevnímali. Začlení se do života Vašeho domu. Okno Decaunick Zendow dává přednost elegantní střídmosti, a nabízí se jako systém spojující architektonický a dekorativní styl.
Společnost L-okna.cz zajistí kompletní dodávku a montáž plastových oken ve Vašem domě či bytě, včetně dodatečných servisních prací a zárukou na plastová okna 10 let!
Dřevěná eurookna Brno
Pokud hledáte krásná a kvalitně vyrobená dřevěná eurookna, jste na správném místě. Naše okna jsou vyráběna z tradičních materiálů jak evropských, tak dovozových. Tyto dřeviny jsou před zpracováním všechny vysušeny na 12-14 % vlhkosti, což je pro dřevěná eurookna nejideálnější na zpracování a následnou životnost. Dřevěná eurookna jsou odolná proti agresivnímu prostředí, odolávají teplu i mrazu, mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Na dřevěná eurookna od firmu L-okna.cz dostanete záruku 5 let, přičemž i zde si můžete být jisti tou nejvyšší možnou kvalitou namontovaných dřevěných eurooken.
Vchodové dveře Brno
Vchodové dveře se konstrukčně vyrábí jako okna. U dřevěných dveří jsou vyráběny z eurohranolu nebo z tepelně izolačních panelů, povrchově upravovány jako eurookna. Vchodové dveře dodáváme ve standardní výbavě s tříbodovým bezpečnostním zámkem s masivními klínovými uzávěry, s bezpečnostními zátěžovými panty a s vrchním kováním (klika/koule).
Vchodové dřevěné dveře od nás se vyznačují kvalitním materiálem, dobrými tepelnými a izolačními vlastnostmi a velmi příznivými cenami, které klientům určujeme vždy individuálně s přihlédnutím na zakázku. Proto od nás běžně klient získá i 40% slevu na materiál při montáži jak vchodových dveří, tak plastových a dřevěných oken.
Pokud máte zájem o kalkulaci a zaměření Vašich oken či dveří, neváhejte kontaktovat společnost L-okna.cz, která se svou působností zaměřuje na Brno a okolní regiony.
L-okna.cz
Libor Hodovský
info@l-okna.cz
L-okna.cz
mobil: +420 605 933 978

Okna a dveře Brno L-okna.cz Adresa : http://l-okna.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: okna, plastová okna
Uloženo: 27.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde