RHObchod.cz - plotovky, palubky, OSB des

www.RHObchod.cz je katalog stavebního materiálu, každý návštěvník má možnost si kdykoli objednat stavební materiál, na výběr je široký výběr dřeva – od palubek a plotovek, přes OSB desky až po dřevo materiály a příslušenství.
Palubky – široký výběr palubek již od 100 KČ s DPH. Mnozí možná nevědí, co to palubky jsou a případně kde všude se dají využít. Palubky jsou dřevěné profily, které se vyrábí z kvalitního jehličnatého dřeva, většinou se používají pouze středy kvalitního jehličnatého dřeva.
Využití je široké, palubky se nejčastěji používají k obkladům interiérů a exteriérů, především na podlahy. Podle využité se též vyrábí v různé tvrdosti a z rozdílného dřeva. RHObchod Příbram Vám nabízí široký výběr právě pro odlišné využití.
Plotovky – jak již název napovídá, jedná se o materiál pro stavbu plotů, plotovky se pohybují v různých cenových kategoriích, RHObchod Příbram Vám nabízí široký výběr plotovek. Nejčastěji se pro plotovky používá smrkové dřevo, které má téměř ideální vlastnosti a v ČR jej je dostatek. Plotovky se vyrábí v různých výkrojích, aktuálně je poměrně oblíbené při stavbě plotu používat více odlošních výkrojů. Pro dlouhou životnost plotu je potřeba plotovky natřít či nastříkat. Ideální je využít výrobní nástřik, díky čemuž snížíte náklady, ušetříte čas a především prodloužíte životnost plotu.
SB desky – mnozí neví, co tento pojem znamená, v překladu: Oriented Strand Board, jedná se o plošně lisované desky z velkoplošných třísek. Třísky jsou spojovány umělými pryskyřicemi.
OSB desky se používají hlavně jako konstrukční materiál např. na bednění střech apod. Při nákupu OSB desek je třeba vybírat dle odolnosti vůči vlhkosti. OSB desky lze brousit a lakovat, používají se na opláštění budov, ale i na podlahy. Využití OSB desky lze shledat také v betonářském průmyslu či při výrobě palet.
RHObchod Příbram – specialista na stavební materiál jako např. plotovky, palubky, OSB desky a další.

RHObchod.cz - plotovky, palubky, OSB des Adresa : http://www.rhobchod.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: materiál, stavební materiál
Uloženo: 05.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde