Kvalitní šatní skříňky šetří peníze a vr

Velice důležitou součástí každé šatny jakéhokoli sportoviště by měla být kvalitně provedená, bezpečná a čistá šatní skříňka. Mít možnost převléknout se a své osobní věci uložit do kvalitní šatní skříňky, beze strachu krádeže, by mělo být dnes samozřejmost. Ať se jedná o šatní skříně určené pro zaměstnance, školáky nebo určené do sportovních oddílů, vždy by měla být skříňka odolná, kvalitní i hezká na pohled. Rozhodně bychom se měli cítit dobře a skříňce věřit, když ji uzamykáme a odcházíme od svých osobních věcí či cenností.
Šatní skříně A – nejen pro vlhké prostory
Každý typ šatní skříňky je určen pro jiné účely. Například do aquaparků, bazénů, lázní a saun, je velice vhodná šatní skříň typu A. Ta je určena právě pro tyto „vlhké“ účely. Tedy je díky použitým kvalitním materiálům odolná vůči vodě a vlhkosti.
Vděčí za to HPL deskám – vysokotlakému laminátu s melaminovou povrchovou úpravou. Šatní skříňky z HPL materiálů jsou velice odolné, přitom lehké, nemění svůj tvar a nepodléhají korozi. Pevný rám, tvořený hliníkovými profily, ve spolupráci s odolnými HPL deskami, zaručuje jistotu bezpečí dokonce i proti vypáčení. Navíc jsou panty skříněk tvořeny a instalovány tak, aby skříňky nebylo možné ani z této strany otevřít.
Varianta L pro široké použití – šatní skříně v suchu
To skříňky typu L jsou používány převážně v suchých prostorách. Například v šatnách fotbalistů, hokejistů a dalších, nejen sportovních oddílů. K využití jsou vhodné i ve školních šatnách, převlékárnách tělocvičen nebo třeba v administračních budovách či jako šatní skříně pro zaměstnance. Možnosti použití jsou široké, záleží na potřebách a požadavcích zákazníka.
I u skříněk typu L je kladen důraz na kvalitní provedení a jednoduchost údržby. Materiálem těchto šatních skříní je lamino (dřevotřísková deska s povrchovou úpravou) s kvalitními, vysoce odolnými plastovými hranami ABS. Každou skříňku je možno vybavit speciální stříškou, zabraňující usazování prachu a jiných nečistot. Stříška pomáhá lépe udržovat čistotu a hygienu skříněk, přičemž zároveň šetří náklady na údržbu a čas.
Kvalitní bezpečnostní skříňky
V často frekventovaných šatnách je třeba brát na zřetel nejen na údržbu a čistotu, je také nutné chránit cennosti zákazníků. Pro tyto účely je určena velmi odolná skříňka na cennosti, vyráběná na míru dle požadavků a potřeb zákazníka v mnoha variantách provedení. Opět je možno s ohledem na vlhkost prostoru použít materiály z HPL desek, případně do suchých prostor desky z lamina. Skříňky lze zavěsit na stěnu či postavit do bloků. Všechny varianty používají bezpečnostní prvky proti vyloupení skříňky. Navíc, kromě běžných zámků, je možno skříňky opatřit zástavními mincovními zámky.
Bezpečnost, jistota a spolehlivé zázemí – frajt.cz
Určitě se k vám zákaznici budou rádi vracet, budou-li se cítit jistěji se svými osobními věcmi či cennostmi ve vašich kvalitních šatních skříních a bezpečnostních skříňkách. Také zaměstnanci či školáci ve svých šatnách nebudou muset s odolnou šatní skříní řešit ztráty a odcizení, jak je tomu často u nás zvykem. Všechny typy skříní lze vyrobit přesně dle požadavků i v mnoha barevných variantách. Investice do kvalitních šatních skříní a příslušenství se do budoucna se společností Frajt zcela jistě vyplatí!


Kvalitní šatní skříňky šetří peníze a vr Adresa : http://www.frajt.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: šatní skříně
Uloženo: 04.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde