Ploty střeží to nejdůležitější

ŘEŠENÍ BETAFENCE OPLOCENÍ BODUJE NA FOTBALOVÝCH STADIONECH
První výkop na mistrovství světa ve fotbale FIFA 2010 se velmi rychle blíží. Organizátoři právě dokončují práce na stadionech a podpůrné infrastruktuře, a jsou připraveni přivítat týmy, jejich doprovod a tisíce fotbalových příznivců. Společnost Betafence je na fotbalovém mistrovství světa rovněž přítomna. Betafence, který zaujímá vedoucí pozici v oplocení, ovládání přístupu a detekčních systémech, dodal 60 kilometrů mobilních plotů a zabezpečil oplocení tří stadionů: a sice Green Point Park v Kapském Městě, stadion Mojžíše Mabhida v Durbanu a stadion Petera Mokaba v Polokwane. Společnost také zrealizovala systém oplocení v řadě sportovních zařízení a modernizovala obvodové oplocení jednotlivých zařízení dopravní infrastruktury. Působivý seznam referencí místních i mezinárodních bezpečnostních projektů přesvědčil organizátory, aby tyto prestižní zakázky udělili právě společnosti Betafence.
Bezpečné hraní
Oplocení, které zajisté přitáhne vaši pozornost, je 60kilometrový mobilní plot, který byl dodán firmou Betafence, aby zajistil řádnou kontrolu nad velkými davy diváků, které proudí na stadiony. Základním prvkem při zabezpečení Stadionu Green Point bylo realizovat tzv. plotový systém “vše v jednom”, který je dokonale vyvážen jak po stránce viditelnosti a estetičnosti, tak i po stránce účinného obvodového zabezpečení. Aby byla zajištěna bezpečnost chodníků u vstupů a parkovacích zařízení, organizátoři zvolili typ plotu Betafence Securifor Dublo®, který zabraňuje, aby po něm vandalové lezli či jej znehodnotili malováním graffiti. Charakteristickým znakem pro tento plot je velmi husté inovační pletivo. Tento plot rovněž dokazuje, že bezpečnost a funkčnost mohou jít ruku v ruce s estetičností. Bezpečnost, viditelnost a atraktivní design byly klíčovými faktory při rozhodování, který typ plotu zvolit k oplocení parků, které budou dále využity pro účely rekreace a golfu. 5,5metrový robustní plot Nylofor v barvě antracitu tyto požadavky dokonale splňuje. Firma Betafence také vylepšila oplocení okolo sportovního stadionu Mojžíše Mabhida, včetně Olympijského plaveckého bazénu krále Shaka, zařízení Natal Mounted Rifles a Muzea námořnictví Natal. Celkem bylo postaveno asi 6 kilometrů plotu Nylofor. S ohledem na přímořskou oblast byl nanesen speciální nátěr odolný proti korozi.
Bezpečný trénink
Celkem 15 stadionů bude sloužit tréninkům fotbalových týmů během tolik očekávaného mistrovství světa ve fotbale FIFA 2010. Řada těchto stadionů již byla zmodernizována tak, aby mohla hostit zahraniční fotbalové týmy, a tyto změny k lepšímu zahrnují zajištění skládacích plotů Betafence. Mezi stadiony, kam firma Betafence dodala oplocení, patří Stadion Athlone v Kapském Městě, Stadion Rand a WITS stadiony v Johannesburgu, Stadion princezny Magoge v Durbanu, Stadion “Sugar Ray” Xulu rovněž v Durbanu a Stadion ABSA ve městě Port Elizabeth.
Bezpečné cestování
Společnost Betafence hrála také velkou roli v modernizaci stávající infrastruktury. Na Mezinárodní letiště krále Shaka v Durbanu firma Betafence dodala obvodové a vnitřní ploty a také umístila bezpočet moderních oplocení v přístavu a okolo něj. Betaview, což je nový typ plotu odolný vůči poškrábání, který navíc zabraňuje zvědavcům po něm lézt, byl speciálně vyvinut pro jihoafrický trh a byl uzpůsoben oběma projektům. Mezi další projekty, které se uskutečnily, patří řada zastávek dopravního systému Bus Rapid v Kapském Městě a stejně tak i letiště Mthata a Bisho.

Ploty střeží to nejdůležitější Adresa : http://www.ploty-betafence.cz/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: ploty, oploceni
Uloženo: 29.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde