Kožené sedací soupravy

Naše firma se zabývá prodejem kožených sedacích souprav již řadu let. Zvolili jsme si pro naše zákazníky právě kůži, protože je to jedinečný přírodní materiál s dlouhou životností, což nám dává jistotu, že naši zákazníci dostanou kvalitní výrobek, který jejich domov zkrášlí na velmi dlouhou dobu.
Je velmi důležité, aby sedačka vytvářela designově harmonický celek s Vaším domovem. Proto nabízíme přes 150 sedacích souprav v pestré škále barev, s širokými možnostmi provedení a rozměrů. Kvalitní a designově propracované modely nabízíme i za velmi nízké ceny, takže si u nás vybere opravdu každý.
Pokud máte svou konkrétní představu o soupravě, i v tomto Vám naše firma vyjde vstříc, neboť nabízíme i zakázkovou výrobu. Kromě toho si u nás můžete vybrat i z široké nabídky konferenčních stolů, křesel, židlí, TV stolů, barových židlí a dalších doplňků, které dotvoří styl Vašeho pokoje.
Na své zboží u nás nemusíte čekat dlouho. Vámi vybranou soupravu Vám doručíme zdarma až domů, a to za 2-5 týdnů.
Naše soupravy jsou vyráběny v Německu, Itálii, Česku a Maďarsku z těch nejkvalitnějších italských, německých a indických kůží ze 100% hověziny o síle 0,9 - 1,5 mm. Na vybrané kůže poskytujeme záruku až 5 let.
Kůže je přírodní produkt s dlouhou životností a s přibývajícím časem získává na kráse. Aby se krása, forma a ochranná funkce kůže zachovaly, je zapotřebí ji pravidelně ošetřovat. Proto Vám u nás nabídneme kvalitní kosmetiku pro Vaši koženou sedací soupravu a ochotně Vám poradíme jak se o ni správně starat.
Neváhejte navštívit náš internetový katalog nebo přímo náš obchod. Těšíme se na Vás!

Kožené sedací soupravy Adresa : http://www.kozenesoupravy.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: kozene, sedaci, soupravy, kuze, kosmetika, sedacky, rohove, rohovky, kresla
Uloženo: 02.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 2.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde