Stínící technika od společnosti Žaluzie

Trápí Vás slunce a hledáte vhodné zastínění? Neváhejte a obraťte se na nás. Jsme firma Žaluzie Erli s.r.o., zabýváme se výrobou, prodejem a montáží stínící techniky v České republice a na Slovensku.
Naším hlavním programem jsou vnitřní horizontální žaluzie všeho druhu, vertikální žaluzie, textilní roletky, venkovní stínící technika od venkovních žaluzií, přes předokenní rolety až po markýzy. Naši činnost v oboru stínící techniky provádíme od začátku v Brně. Naše pobočky však již naleznete také v Praze, Ostravě a nově i na Slovensku - v Bratislavě, kde již také nabízíme naše žaluzie, markýzy a další stínící techniku.
Interiérová stínící technika, hra možností a barev
V dnešní době plné moderních interiérů, exteriérů a oken, neslouží stínící technika už jen k praktickému zastínění Vaší domácnosti, či kanceláře, ale stává se rovnocenným partnerem designových doplňků. Pokud se rozhodnete, pro vnitřní stínící techniku nemusíte se smiřovat pouze s horizontálními žaluziemi ovládanými pomocí klasické tyčky a provázku, ale moderní vzhled nových žaluzií ovládaných pomocí praktického řetízku Vám nyní nabízí škálu nejrůznějších barevných provedení a sladění profilů, včetně imitace dřeva, krycí zaoblené lišty, či lepší zastínění Vašich oken pomocí celostnícího provedení žaluzií.
Ani textilní roletky již nejsou pouze klasické rolovací s pérkem, nyní máte kromě možnosti ovládání pomocí řetízku, možnost zvolit si i padnoucí vodící lišty na Vaše okna, o široké nabídce barev a materiálu nemluvě. To stejné platí i pro žaluzie vertikální, dříve používané pouze do kancelářských prostor, které nyní díky možnosti barev a materiálů zastíní, ale i zvýrazní každý moderní interiér a stávají se čím dál tím více oblíbeným řešením na poli stínící techniky, zvláště i při zastínění prosklených lodžií.
Exteriérová stínící technika, moderní design i ochrana
Pokud se samozřejmě rozhodnete investovat více nejenom do designu, celkového zastínění, ale i do odhlučnění, nebo bezpečnostních prvků na ochranu Vašich oken, nejenom před sluncem, je pro Vás naprosto ideální zastínění pomocí venkovní stínící techniky, ať už předokenními roletami, či venkovními žaluziemi, mnoha provedení, velikostí a materiálů lamel, či barevné škály.
Jestli Vám přidělává starosti slunce svítící na Vaši terasu, není nic snadnějšího než si pořídit vhodnou a kvalitní markýzu s impregnovanou látkou a můžete si v klidném horkém dni užívat posezení ve stínu. Samozřejmě nabízíme i speciální markýzy na balkon do panelových domů, či odborné zastínění zahrádek restaurací, kde je potřeba většího rozměru markýzy.
Zamezte přístup otravnému hmyzu pomocí okenních a dveřních sítí
Nejvíce znepokojujícím faktorem pro montáž okenních sítí bývalo navrtávání držáků do rámu okna, pokud ovšem máte okna plastová, nemusí Vás ochrana proti hmyzu vůbec děsit. Všechny sítě do plastových oken se nyní uchycují za rám okna pomocí otočného držáku, takže je snadné nejenom uchycení, ale i případná demontáž sítě během několika sekund. Myslíme samozřejmě i na alergiky, takže síťovina vyrobená ze skelného vlákna zachytí drobné částice pylu a prachu, popřípadě speciální zpevněná odolnější síťovina Vaši kočku, či jiného drobného domácího mazlíčka hrajícího si na Vašem okně. Různé úhly sklonu a tvary profilů okenních sítí, vyrobených z extrudovaného hliníku zajistí dokonalé zapadnutí sítě do rámu okna. Praktický přístup na Váš balkon, či terasu a optimální ochranu před vlezlým hmyzem zaručí dveřní síť na samozavírací panty.
Praktické detaily pro Vaše maximální pohodlí
Jdeme s dobou, je tedy pro nás samozřejmostí, že svoje venkovní rolety a žaluzie se zabudovaným motorem můžete ovládat z pohodlí domova pomocí dálkového ovladače. Na markýzu Vám můžeme zajistit čidlo reagující na vítr, či slunce, a pokud chcete ušetřit energii, doporučujeme horizontální žaluzie se solárním pohonem. O dalších nových možnostech zastínění Vás ochotně informují a poradí Vám naši proškolení pracovníci, nejenom v kanceláři, ale i přímo u Vás doma, kde Vám zdarma předvedou veškerou nabídku stínící techniky včetně odborných katalogů a vzorků. Poradenství Vám zajistíme tedy nejenom v Brně, v Praze, Ostravě a Bratislavě, ale i v okolí těchto měst, kde Vás mohou zdarma navštívit naši obchodní zástupci.
V případě zájmu o žaluzie Erli nebo jinou stínící techniku nás neváhejte kontaktovat na níže uvedených kontektech!
Žaluzie Erli s.r.o.
Dukelská 58
614 00 Brno, Husovice
http://www.zaluzie-erli.cz
tel.: +420 774 614 993
email: info@zaluzie-erli.cz

Stínící technika od společnosti Žaluzie Adresa : http://www.zaluzie-erli.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: stínící technika
Uloženo: 25.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde