Výstavba všech druhý staveb, reality

Provádíme kompletní realizace staveb, rodinné domy na klíč, výstavba bytů, rekonstrukce, půdní vestavby. Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu všech druhů nemovitostí a pozemků.Kompletní služby spojené s převodem nemovitostí, právní a finanční servis prostřednictvím vlastního oddělení.Nakladatelská činnost, zaměřená především na oblast historie.

Společnost 1. Dejvická spol. s.r. o. nabízí svým klientům široké spektrum služeb a to nejen v oblasti nemovitostí, ale i finanční poradenství, odhady nemovitostí, developerskou činnost,
služby architekta, právní služby atp.

Chcete nejenom prodat či pronajmout svoji nemovitost (byt, dům, chatu, pozemek, nebytové prostory apod.), ale učinit tak s právní a finanční jistotou? Hledáte naplnění svých představ o koupi domu, chaty, pozemku, výstavbě rodinného domu či výhodného pronájmu? Ano, pak jste na správné adrese. Společnost 1. Dejvická spol. s.r.o. pro vás kvalitně zajišťuje tyto služby jako obchodní společnost, která již od svého založení byla zaměřena na kvalitu, nikoliv na kvantitu a proto se u nás setkáte vždy s osobním přístupem všech pracovníků realitní kanceláře. Důraz na kvalitu je poznat z veškeré činnosti kanceláře, ať již rychlostí zařazení nemovitosti do nabídky, prověření všech nabídek osobní prohlídkou makléře, včetně fotodokumentace k nemovitosti, až po zajištění bezpečné finanční transakce při samotném převodu nemovitosti.
Klientům, kteří mají zájem o koupi nemovitosti nabízíme kompletní servis a odborné právní služby.

Kvalitní a rychlý servis pro klienta je pro nás velice důležitý a proto pokud se na nás obrátíte, stačí jeden telefonát a my vše již zařídíme tj. osobní návštěvu nemovitosti, poradenství ohledně ceny, daňové problematiky, fotodokumentace nemovitosti, zjištění všech potřebných údajů, zařazení do inzerce a oslovení klientů z naší databáze, vypracování potřebných smluv, zajištění notáře, zápis do katastru nemovitostí.

Vždy jsme chtěli poskytovat nejlepší, ale také nejdostupnější služby a proto jsme zvolili sídlo naši společnosti v krásném prostředí Prahy 6, jak v blízké dostupnosti trasy metra A, tak jsme mysleli především na klienty, kteří se potřebují rychle dopravovat automobilem. U nás mohou zaparkovat vždy a bez jakýchkoli problémů přímo u objektu, kde má sídlo naše realitní kancelář.

Rádi bychom naší činností přispěli k celkovému zvýšení důvěry v naši společnost, proto jsme navýšili obchodní jmění společnosti tím, že máme ve vlastnictví společnosti pozemky, které plně zainvestováváme tak, abychom je mohli nabídnout našim klientům pro výstavbu rodinných a bytových domů.

Aktivně působíme také v oblasti bezplatného poradenství v realitním oboru.
S našimi smluvními partnery zajišťujeme co nejvýhodnější služby našim zákazníkům v oblasti otázek spojených s financováním vlastního bydlení, odhadů nemovitostí, investičního poradenství, služeb architekta, nabízíme poradenství o snížení nákladů na výstavbu Vašeho nového domu až o 1/5 díky našim smluvním partnerům.

Chtěli bychom poděkovat všem našim bývalým, současným i budoucím klientům za vloženou důvěru.

Výstavba všech druhý staveb, reality Adresa : http://www.1dejvicka.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: byty,domy,pozemky,prodej,pronájem,stavby,výstavba,realizace,nakladatelství,na k
Uloženo: 04.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde