Čisticí prostředky, které opravdu čistí

Pak pro vás máme prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí i našemu zdraví. Šetrné čisticí prostředky nezpůsobují žádné alergie, ani jiné zdravotní komplikace a výborně se tedy hodí pro alergiky, lidi trpící atopickým ekzémem nebo pro citlivější jedince a děti. Všechna potřebná čistidla jsou na trhu k dostání ve velkých, výhodnějších baleních. Některé z nich jsou opatřeny praktickou pumpičkou, která nám umožní snadnější aplikaci a ušetří tak až 25 % objemu čistící směsi.
Uklízet s ekologickými a šetrnými prostředky, je mnohem jednodušší, než by se mohlo zdát. Příkladem uvádíme několik čisticích prostředků:
1. Univerzální čistič – CODI ENERGIC
Tento výrobek je určitě vhodný pro všechny, kteří neradi nakupují a vyhledávají výrobky typu „vše v jednom“. Hodí se k čištění všech povrchů.
2. Přípravek na umývání nádobí – LA OCA ULTRA
Jedná se o 1litrové koncentráty. Výrobek nepění tolik, jako běžné mycí prostředky, ale dokáže stejně dobře odbourat mastnotu a jiné nečistoty.
3. Čistič skel, zrcadel apod. – CODI CRISTAL
Jistě oceníte i výrobek pro čistění oken, skel a veškerých lesklých povrchů. Má praktický rozprašovač. Stačí jen nanést a vyleštit suchým hadrem.
4. Čistý záchod a koupelna - LA OCA BAŇO a LA OCA WC
Odstraňovač vodního kamene nebo WC čistič jsou důvěrně známí pomocníci na čištění WC. Velice účinné bez velké dřiny.
5. Intenzivní čističe na sporáky, hrnce a mastnotu – CODI VITRO a CODI ENERGIC
S těmito prostředky se nemusíte obávat čistit choulostivé povrchy, jako je například sklokeramická deska nebo teflonové nádobí. Naopak jsou ideálními pomocníky na odolnou špínu, zaschlé či připečené zbytky jídla, saze apod. Čistí sporáky, hrnce, pánve, kachličky, krbová dvířka. Lze použít také na oblečení, potahy, koberce a různou mastnotu.
Při výběru můžete dát přednost těm výrobkům, které se dají znovu naplnit a jejich náhradní náplně jsou snadno k dostání. Přestože ani ekologické čisticí prostředky za Vás domácnost neuklidí, útěchou Vám může být alespoň jejich šetrnost k lidskému zdraví i k přírodě.
Koupit si tyto skvělé a účinné výrobky můžete tady: http://www.azdistribuce.cz/katalog.php?typ=3994

Čisticí prostředky, které opravdu čistí Adresa : http://www.azdistribuce.cz/katalog.php?typ=3994
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: čistící prostředky, úklid, eshop
Uloženo: 29.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde