Samolepky na zeď, samolepící dekorace

Chystáte se zútulnit Váš byt či dům?
Nebaví Vás prázdné zdi ve Vašem pokoji a přitom obrazy Vám nepřijdou dost zajímavé?
Chcete potěšit vaše známé originálním dárkem?
Rádi bychom Vám představili hit současné doby v oblasti samolepících bytových dekorací. Jedná se o speciální vynilové samolepky na zeď, které jsou díky své speciální charakteristice opakovatelně aplikovatelné na stěnu narozdíl od běžných samolepících tapet na zeď. Místo, které pro samolepku vyberete, nemusí být poslední – pokud se Vám zvolená plocha nezdá ideální, dekoraci můžete lehce odlepit a přenést na jiné místo nebo nahradit jiným např. „sezónním“ motivem. Zásadní výhodou těchto samolepek na zeď je, že také může sloužit jako šablona pro nátěr pokojových maleb, je tedy možné „zadarmo“ samolepící dekoraci zásadně rozšířit.
Vynilová samolepka na zeď (ale i na skříň, lednici, kuchyňskou linku, atd.) se může stát jak malým doplňkem, tak i centrálním prvkem ve Vašem bytě. V současné nabídce motivů internetového obchodu www.samolepky-na-zed.cz si vybere každý –moderní a extravagantní motivy pro mladou a střední generaci, motivy pro sportovce, květinové vzory pro romantiky, motivy pro milovníky hudby a spoustu dalších. Počet motivů navíc průběžně rozšiřujeme.
Naše samolepící dekorace nejsou určeny pouze do domácnosti – zkrášlit si můžete i jakýkoliv komerční prostor, ať se jedná o obchody, restaurace, sídla, kanceláře, jednací místnosti, apod.
Aplikace je podstatně jednodušší než lepit tapety na zeď. Produkt jsme plně přizpůsobili široké veřejnosti a aplikaci zvládne opravdu každý.

Ani cena samolepky Vás nevyděsí - dekoraci na stěnu pořídíte za cenu ne vyšší než je cena středně velkého obrazu. Pravidelný návštěvník našeho internetového obchodu navíc může využít akčních slev na jednotlivé motivy.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
www.samolepky-na-zed.cz

Samolepky na zeď, samolepící dekorace Adresa : http://www.samolepky-na-zed.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Samolepky na zeď, samolepící dekorace na stěny, samolepící tapety na
Uloženo: 27.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde