Ferropolymer spol. s r.o.

Firma dodává okna a dveře tzv. na klíč , včetně poradenské služby, zaměření prvků, demontáže stávajících oken, montáže nových oken, zednického zapravení, likvidace odpadů a doplňků. Jako doplňky dodává žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety vnitřní a vnější, rolety, garážová vrata a střešní okna ROTO v provedení dřevěném a plastovém.
Vše, co je nedílnou součástí domu, by mělo mít hezkou formu a trvalou hodnotu. To platí především u oken, která dávají vzhled vašemu domu, jak zvenku, tak i zevnitř. Okna vyrábíme na základní individuální přání zákazníků z profilového systému PRESTIGE-DECEUNINCK. K oknům samozřejmě dodáváme vnitřní i venkovní parapety, sítě proti hmyzu i protisluneční žaluzie. Plastová okna PRESTIGE jsou tvarově hezká, vysoce odolná, se snadnou údržbou a výbornými tepelněi a hlukově izolačními vlastnostmi. Lze je sladit jak s moderním architektonickým řešením novostaveb, tak i s fasádami starých domů chráněných památkovým úřadem. Najdou ocenění jak při stavbě rodinného domků, tak v rámci velkých průmyslových staveb. Profilové systémy uspokojují všechna Vaše přání. Každé zasklení nebo členění okna, kruhový nebo lomený oblouk - vše lze realizovat v barvě bílé, v různých imitacích dřevin a barvě červené, modré a zelené. Vyrábíme okna v nejrůznějších konstrukčních tvarech tak, aby bylo vyhověno požadavků zákazníka a architekta.
Pevnost a rozměrová stabilita jsou hlavními přednostmi vchodových dveří z profilového systému PRESTIGE-DECEUNINCK. Vysoce odolný materiál zajišťuje jejich dlouhou životnost, snadnou údržbu a vysokou míru zabezpečení. Dveře dodáme včetně zárubní, můžete si vybrat z široké kolekce dveřního kování. Domovní dveře se vyrábějí na míru z vysoce kvalitní umělé hmoty. Tyto dveře dobře ladí s celkovým vzhledem domu. Tvarem, barvou a různými variacemi vyhovují všem požadavkům. To vše nai nejvyšší technické úrovni. Domovní dveře mohou mít různé tvary podle přání zákazníka. Vynikají v novostavbě, ale taká v historické fasádě. Podle přání se může volit více variant, včleněním příček, kazet plochých nebo s oblouky. Další vybavení: * poštovní schránky, elektrický otvírač, různá madla, rukojeti a kliky. Dále mohou být vybaveny bezpečnostními speciálními zámky s elektrickým poplašným zařízením. Poradíme Vám s jakýmikoliv konstrukcemi z plastových prvků. Zkušenosti nás k tomu zavazují. Bezplatně zaměříme a odborně dovezeme na místo montáže. Plastové prvky namontujeme a zajistíme záruční i pozáruční servis. Záruční doba činí pět let nebo více na základě exkluzivní smlouvy.
Ferropolymer spol. s r.o. Adresa : http://www.ferropolymer.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: plastová okna, dveře, garážová vrata, brány, fasády, žaluzie
Uloženo: 05.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde