Klimatizace, vzduchotechnika

Firma ARTEL KOSTEČKA, spol. s r.o. již od roku 1991 zabývá návrhy, dodávkami a realizací montáží vzduchotechniky, klimatizací a tepelných čerpadel do domů, bytů a kanceláří. Jsme výhradní dovozce klimatizací Japonského výrobce FUJI ELECTRIC.
Rovněž se zabýváme záručním a pozáručním servisem vzduchotechniky, klimatizace a tepelných čerpadel.
Na těchto stránkách bychom Vám rádi stručně představili inteligentní technologii FUJI klimatizace, a to jak klasické splitové klimatizace a multisplitové klimatizace s kompresory inverter tak i špičkovou technologii klimatizace VRF vhodnou především pro velké budovy.
Technologie klimatizace FUJI nese označení AI (Artifical Intelligence = umělá inteligence).
Všechny typy této klimatizace mají bezdrátové multioperační ovládání. Program přitom nabízí chlazení vzduchu, vysoušení a také topení, tak aby vždy bylo dosaženo optimálního klima Vašeho bytu, kanceláře, nebo provozovny.
Ventilátory, zajišťující tyto funkce, mají tři rychlosti a pro zvýšení komfortu obsluhy je na dálkovém ovládání k dispozici funkce „auto modus“,
která automaticky reguluje vnitřní atmosféru. Další předností této technologie je tepelná distribuce vzduchu s dělenou úrovní vzdušného toku.
Technologie Fuji klimatizací rozlišuje i rychlost proudění vzduchu a dokáže horní vzdušný tok vysílat nepatrně vyšší rychlostí, aby zabránil stoupání teplého vzduchu.
Tím je dosaženo vyrovnaného ochlazení po celé místnosti. Klimatizační jednotky, umístěné v kanceláři, nebo bytu, automaticky kontrolují čistotu vzdušných filtrů a okamžitě indikují potřebu jejich výměny. Další předností jsou vzdálenosti mezi venkovní klimatizační jednotkou a rozmístěním klimatizačních jednotek. Ty umožňují jak nejvhodnější umístění z hlediska dispozice prostoru, tak i nízkou hlučnost.
Samozřejmostí je i dálkové ovládání všech funkcí klimatizace Fuji Electric, kterým si můžete nastavit příjemné klima „doslova z postele“.
U nás si určitě vyberete. Můžete si vybrat klimatizace do bytu – bytové klimatizace, do kanceláře – kancelářské klimatizace, nástěnné klimatizace, mobilní klimatizace, kazetové klimatizace, podstropní klimatizace. Vše včetně návrhu, odborné montáže i servisu.
Trápí Vás stále rostoucí náklady za energie?
Chcete ušetřit za vytápění domu? Jednou z ekologických cest jsou tepelná čerpadla.
Pomůžeme Vám s návrhem i stanovením optimálního topného faktoru tepelného čerpadla, tak aby bilance Vaší vytápěcí soustavy byla co nejlepší.
Když tepelné čerpadlo, tak od firmy Kostečka :-)
Více na http://klimatizace-tepelna-cerpadla.eu
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Klimatizace, vzduchotechnika Adresa : http://klimatizace-tepelna-cerpadla.eu
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: klimatizace, fuji, tepelná čerpadla, čerpadlo, vzduchotechnika,
Uloženo: 19.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde