Bydlení Levně - Realitní Inzert

STOP REALITNÍM KANCELÁŘÍM - Inzerce Pouze Soukromá
Představujeme Vám realitní inzertní portál Bydlení levně, kde můžete zcela zdarma vložit svůj inzerát i s kontaktem na Vás. Tento web je pokračováním řetězce portálů agentury Public Revelation. Stránky nejsou pouze INZERCE ZDARMA, ale tým odborníků s dlouholetou praxí v oboru reality, jsou zde, aby Vám zajistili nejideálnější podmínky. Dále Vám v části TOP nabídky vybírají pouze to nejvýhodnější co je momentálně k dispozici.

Díky pečlivé analýze trhu máte možnost zrychleného hledání a to V sekci ? Top nabídky ?. Důležité na tomto portálu je: že se snažíme odstranit každou nabídku od Realitních kanceláří, což Vám umožní vidět pouze inzerci od majitelů či přímou nabídku či poptávku.

Důvody PROČ:
Monopolní praktiky Realitních Kanceláří

Realitní kanceláře vytvořily obchodní síť dle zprostředkovacích smluv, tím kupující jsou vystaveni nátlaku RK a nemohou se obrátit na prodávající soukromou osobu, neboť všechny nemovitosti byly vázány u RK smlouvou.

Kupující nemá možnost výběru cen! Prodávající je ve výhodě, dodává plnou cenu, kterou si dohodl s RK, ale kupující musí uhradit cenu nemovitosti, znal posudek, kupní smlouvu, výnos do katastru a provizi RK. Jestliže kupujete nemovitost na úvěr, platíte znalce banky, pojištění a zprostředkování úvěru, plus až 70% úrok z úvěru. Přesto RK nenese odpovědnost. Proto je výhodnější obrátíte-li se přímo na majitele a koupíte jakoukoli nemovitost, bez základního navýšení ( přibližně o 300tis Kc).


Bydlení Levně - Realitní Inzert Adresa : http://www.bydleni-levne.qsh.cz
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Byty, domy, nebytové prostory, inzerce zdarma, Reality, prodej, koupě, pronájem,
Uloženo: 26.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde